1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankalardan beklenen açıklama geldi: Hesapları olanlar için 30 bin TL destek geri ödemesiz olarak verilecek…
Bankalardan beklenen açıklama geldi: Hesapları olanlar için 30 bin TL destek geri ödemesiz olarak verilecek…

Bankalardan beklenen açıklama geldi: Hesapları olanlar için 30 bin TL destek geri ödemesiz olarak verilecek…

Geçtiğimiz yıl mart ayından bu yana kadar hayatımızda yer edinen korona virüs salgını hem sağlık hem maddi hem de manevi olarak çok yıpranmamıza neden oldu. Küresel bazlar ile yer alan bu durum karşısında büyük bir kesim zorluklar ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Bankaların büyük bir kısmı vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için düşük oranlar ile ya da faizsiz olarak kredi fırsatları

A+A-

Geçtiğimiz yıl mart ayından bu yana kadar hayatımızda yer edinen korona virüs salgını hem sağlık hem maddi hem de manevi olarak çok yıpranmamıza neden oldu. Küresel bazlar ile yer alan bu durum karşısında büyük bir kesim zorluklar ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Bankaların büyük bir kısmı vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için düşük oranlar ile ya da faizsiz olarak kredi fırsatları sundu. Bankalardan peş peşe gelen haberler vatandaşların biraz da olsa rahat nefes almasını sağladı.

Bankalarda sunulan ekonomik kredi paketlerinin çok kısa sürede büyük ilgi görmesinden ötürü beklene sonunda geldi. Geri ödemesiz olarak tam 30 bin TL nakdi destek verilecek. Hangi bankadan kim hesap açarsa 30 bin TL destek verileceği merak edilen konuların başında geldi.

Halkbank’tan geri ödemesiz 30 bin TL…

Vatandaşlar korona virüs salgın süreçleri içerisinde hem maddi hem de manevi anlamda zorluklar ile yüz yüze kalmak zorunda kaldılar ve bu anlarda en garanti yol olarak soluğu bankalardan verilen kredilerden yana aldılar. Özel ve kamu bankalarından verilen destekler için Halkbank da bunlara katıldı ve 30 bin TL destek ödemesini hesap açanlar için geri ödemesiz olarak vereceğini açıkladı.

Vatandaşlar bankaya başvuru yaparak ev hayallerine kısa süre içerisinde kavuşacak. Bu destek ödemelerini almak isteyen vatandaşların sadece en yakın şubeye giderek kendileri için konut alabilmek adına birikim hesabıaçması yeterli olacak. Hesaplar açıldıktan sonra 60 ay düzenli bir şekilde ödeme yapan vatandaşlar için 30 bin TL geri ödemesiz olarak banka tarafından verilecek. Bu sayede vatandaşlar hem daha rahat ev alacak hem de rahatlık ile birikim yapmış olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.