1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankalar Faiz Oranlarını Değiştirdi! Banka Banka Yeni İhtiyaç Kredisi, Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranları!
Bankalar Faiz Oranlarını Değiştirdi! Banka Banka Yeni İhtiyaç Kredisi, Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranları!

Bankalar Faiz Oranlarını Değiştirdi! Banka Banka Yeni İhtiyaç Kredisi, Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranları!

Merkez Bankası’nın mevduat faiz oranlarını arttırması ile birlikte bankalar da kredi faiz oranlarını büyük ölçüde güncelledi. Bankaların faiz oranlarını yükseltmesi ile birlikte birçok banka yeni konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faizlerini arttırdı. Yeni faiz oranları merak edilirken hangi banka kredi faiz oranlarını ne kadar yükseltti? İşte detaylar ve daha fazlası

A+A-

İş Bankası Yeni Faiz Oranları

Türkiye İş Bankası yeni ihtiyaç kredisi faizini %1,40 olarak güncelledi. Konut kredisi faizi için %1,35 ve taşıt kredisi için ise %1,50 faiz oranlarını değiştirdi.

Akbank Yeni Faiz Oranları

Türkiye Akbank yeni faiz oranlarını kamuoyu ile paylaştı. Bu doğrultuda ihtiyaç kredisi %1,38 konut kredisi %1,25 ve taşıt kredisi ise %1,33 olarak güncellendi.

Vakıfbank Yeni Faiz Oranları

Devlet bankaları arasında yer alan Vakıfbank yeni faiz oranlarını paylaştı. İhtiyaç kredisi faiz oranı %1,40 konut kredisi faizi %1,25 ve taşıt kredisi faizi ise %1,43 olarak güncellendi.

Garanti BBVA Yeni Faiz Oranları

Garanti Bankası yeni faiz oranlarını açıkladı. İhtiyaç kredisi faiz oranı %1,49 konut kredisi faiz oranı %1,49 ve taşıt kredisi faizi ise %1,64 olarak belirlendi.

Alternatifbank Yeni Faiz Oranları

Özel bankalar arasında yer alan Alternatifbank yeni faiz oranlarını paylaştı. İhtiyaç kredisi faiz oranları %1,55 konut kredisi faiz oranları ise %1,45 olarak belirlendi.

Ziraat Bankası Yeni Faiz Oranları

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası yeni faiz oranları açıklandı. İhtiyaç kredisi faiz oranı %1,57 ve konut kredisi faiz oranı ise %1,35 olarak belirlendi.

Halkbank Yeni Faiz Oranları

Devlet bankası olan Halk Bankası yeni faiz oranlarını paylaştı. İhtiyaç kredisi faiz oranı %1,59, konut kredisi faiz oranı %1,45 olarak belirlendi.

Yapı Kredi Bankası  Yeni Faiz Oranları

Özel bankalar arasında yer alan ve sık tercih edilen Yapı Kredi Bankası yeni ihtiyaç, konut ve taşıt faiz oranlarını paylaştı. Buna göre ihtiyaç kredisi faizi %1,69 konut kredisi faizi %1,52 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.