1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankalar Çıldırdı! ING, Yapı Kredi ve Vakıfbank Tüm Bankaları Geride Bıraktılar… 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi! Bankaların Önünde Kuyruk Oluştu!
Bankalar Çıldırdı! ING, Yapı Kredi ve Vakıfbank Tüm Bankaları Geride Bıraktılar… 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi! Bankaların Önünde Kuyruk Oluştu!

Bankalar Çıldırdı! ING, Yapı Kredi ve Vakıfbank Tüm Bankaları Geride Bıraktılar… 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi! Bankaların Önünde Kuyruk Oluştu!

Korona virüs süreçlerinin girmesinden dolayı mayıs ayından bu yana tüm bankalar tarafından biri birinden daha karlı olan kredi fırsatları gelmeye devam ediyor ve birçok vatandaşın maddi anlamda rahat etmelerine olanak sunuyor. Vakıfbank – ING Bank ve YapıKredi bankalarından gelen kredi fırsatları ile beraber birçok vatandaş başvuru yapma durumlarına göre de rahat edecekler.

A+A-

Korona virüs süreçlerinin girmesinden dolayı mayıs ayından bu yana tüm bankalar tarafından biri birinden daha karlı olan kredi fırsatları gelmeye devam ediyor ve birçok vatandaşın maddi anlamda rahat etmelerine olanak sunuyor.

Bu zorlu günler içerisinde nakit ihtiyaçları olan vatandaşlar için şimdi aldıkları kredileri tam üç ay ertelemeli olarak 2021 yılının ocak ayında ödemeye başla kampanyaları ile devam ediyor. Şu an Vakıfbank – ING Bank ve YapıKredi bankalarından gelen kredi fırsatları ile beraber birçok vatandaş başvuru yapma durumlarına göre de rahat edecekler.

Korona virüs salgın süreçlerinin mart ayından bu yana kadar ülkemizde bir hayli etkisini göstermesinden dolayı bankalardan yardım elleri uzatılmaya devam ediyor. Bu yardımlara bir tane daha eklendi ve Vakıfbank – ING Bank ve Yapı Kredi bankaları tarafından 3 ay ertelemeli olarak birçok kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Şu an vatandaşlar için tam 50 bin TL ye kadar eksiksiz yerine getirilen başvurular için fırsatlar da sonuna kadar sunulmaya devam ediyor.

Vakıfbank’tan 50 bin TL ye kadar 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatları hakkında merak edilenler….

Devlet destekli olarak verilen kredilerden bir tanesi de kamu bankalarından bir tanesi olan Vakıfbank aracılığı ile geliyor. Tam 36 ay vade ve 3 ay geri ödemesiz kredi imkanları 50 bin TL ye kadar sunulmaya devam ediyor. Emeklilerden kamu sektöründe olanlara – asgari ücretle çalışanlardan özel sektörde yer alanlara kadar birçok vatandaş eğer SGK kurumlarından bir tanesine bağlı olarak çalışmaya devam ediyorsa başvuru süreçlerine göre tam 50 bin TL ye kadar kredi fırsatları verilecek. İlla bankalara giderek başvuru yapmak da gerekmez. KREDİ yazarak kişilerin TC kimlik numaralarını yazması ve kısa mesajları 5724 numarasına ücretsiz bir şekilde göndermesi yeterli olacaktır.

ING Bank’tan 50 bin TL ye kadar 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatları hakkında merak edilenler….

İNG bank ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşları için sadece yüzde 1.24 faiz oranı ile beraber üç ay geri ödemesiz kredi fırsatlarını 36 ay vade ile tam 50 bin TL ye varan seçenekleri ile sunmaya devam ediyor. Kampanyadan yararlanmak için hak elde etmek isteyen kişiler sadece banka şubelerine gelerek başvuru yapması gerekir. Bu süreçlerde vatandaşlarda da bazı şartlar aranır. Bu şartlar;

  1. TC vatandaşı olarak yer almak
  2. TC kimlik – ehliyet ya da pasaport ile başvuru yapmak
  3. son üç aylık süreç içerisinde hangi bölgede ikamet edildi – elektrik / su ya da doğalgaz gibi bir fatura
  4. Aylık ne kadar gelir kazanıldığına dair belge

Yapı kredi bankasından 200 bin TL ye kadar 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatları hakkında merak edilenler….

Yapı kredi bankasından şu an tüm vatandaşlar için belirli şartları yerine getirenler için 200 bin TL ye kadar kredi fırsatları sunuluyor. En düşük faiz oranları ile verilen krediler 3 ay boyunca geri ödemesiz yer aldığı gibi bir de 36 ay vade ile taksitlendirme adımları da yapılacaktır. 

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum