1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bankalar Birbirleriyle Yarışa Girdi! 32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Bankalar Belli Oldu, Resmen Rekor Kırılıyor…
Bankalar Birbirleriyle Yarışa Girdi! 32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Bankalar Belli Oldu, Resmen Rekor Kırılıyor…

Bankalar Birbirleriyle Yarışa Girdi! 32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Bankalar Belli Oldu, Resmen Rekor Kırılıyor…

Son dönemlerde vatandaşların en çok merak ettikleri ve araştırdıkları konulardan bir tanesi de 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizleri oldu. Faiz oranlarında yapılan son dakika değişikleri vatandaşların büyük oranda ilgilerini çekti. Yapılan haberlere göre faiz oranları 16.00 dolaylarına kadar ulaşmayı başardı.

A+A-

Son dönemlerde vatandaşların en çok merak ettikleri ve araştırdıkları konulardan bir tanesi de 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizleri oldu. Faiz oranlarında yapılan son dakika değişikleri vatandaşların büyük oranda ilgilerini çekti. Yapılan haberlere göre faiz oranları 16.00 dolaylarına kadar ulaşmayı başardı.

Bu kapsamda özellikle de risk almaktan geri duran vatandaşlar da vadeli mevduat hesabına yönelmeyi tercih etti. Yatırım yapmak adına vadeli mevduat hesabını tercih eden vatandaşlar bu konuda nasıl bir adım izlemeleri gerektiğini de araştırmaya başladılar.

Paralarını bankada tutarak birikim yapmayı uygun gören kişilerin bu kapsamda farklı bankaları arayıp teklif alarak faiz oranlarını kıyaslamaları gerekiyor. Bunun için de pek çok vatandaş araştırmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İşte vadeli hesapların faiz oranlarıyla ilgili merak edilen gelişmeler…

Vadeli hesaplarda en yüksek faiz oranı değişmesi ardından pek çok yatırımcı vatandaş bu konuyla ilgili olarak araştırmalarını artırmaya başladı. Mevduat faizlerinin artmasının en önemli sebebi ise bankalar arasındaki rekabet oldu. Bu kapsamda birikimlerini bankada tutmayı uygun gören vatandaşlar 32 günlük vadeli mevduat hesaplarında değişen faiz oranlarıyla nasıl kazançlarını artırabileceklerini araştırmaya başladı.

Bu kapsamda özellikle de bankaların kasım ayının başlarında e-vadeli hesap açan vatandaşlar için hoş geldin faizini uygulaması vatandaşların adeta yüzlerini güldürdü. Tüm bu gelişmeler ardından pek çok vatandaş paralarını hangi fonlara yatırmaları gerektiği ve oranların ne kadar yükseldiğini araştırmaya başladı. İşte haberle alakalı olarak bankaların vadeli hesap faiz oranları ve merak edilen gelişmeler…

Ziraat Bankası Günlük Vadeli Mevduat Faiz Oranları

Birikimlerini Ziraat Bankasında tutan vatandaşlar Ziraat Bankası 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları nelerdir diye araştırmaya başladılar. Ziraat Bankasında 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı %14.50 olarak belirlendi.

Garanti Bankası

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı %24.50 olarak belirlendi.

Fibabanka

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı %16.00 olarak belirlendi.

Burgan Bank Dijital

32 günlü vadeli mevduat hesabı faiz oranı %16.00 olarak belirlendi.

Odeabank Oksijen

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı %16.00 olarak belirlendi.

Kasım ayı altın hesaplarında en yüksek faizi veren bankalar hangileridir?

Birikim yapmak adına güvenilir limanları tercih eden pek çok vatandaş yapacakları birikim için kasım ayı altın hesabında en yüksek faiz veren bankalar için araştırmalarını yapmaya başladı.

Özellikle de pandemi döneminde güvenilir liman kaynaklarına yönelen milyonlarca vatandaş, birikimlerini altın olarak yapmayı tercih etti. Bu kapsamda altın gibi gümüş ve bakır gibi kayaklarda da pek çok vatandaş birikimlerini yapmaya başladı. Şuan için altın hesaplarına bakıldığı zaman ING Bank, Burgan Bank ve Odeabank tarafından altın hesabında en yüksek faiz oranlarının verildiği görülüyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası müşterilerine iki şekilde altın hesabı seçeneği sunuyor.

Vadesiz ve vadeli altın mevduat hesabı seçenekleri ile vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden de birikimlerini istedikleri biçimde yapmaya devam ediyor. Ziraat Bankası’nda mevduat hesaplarında altın için komisyon alınmazken altın alım satım işlemlerinden komisyon kesilmeye devam ediliyor.

Vadeli mevduat hesabı faiz oranları nelerdir?

Birikimlerini daha güvenilir biçimde yapmak isteyen pek çok vatandaş risk almaktan geri çekildiklerinde vadeli mevduat hesabı faiz oranları ile yakından ilgileniyor.

Birikimlerini bankalarda tutmayı tercih eden vatandaşlar bu şekilde risk almadan birikimlerini yapmaya devam edebiliyor. Vadeli mevdua hesaplarının faiz oranları ile bankalara göre değişiklikler gösteriyor. Bu kapsamda bankaların verdikleri faiz oranları ve bankadaki birikimlere göre kazançlarda değişiklikler meydana geliyor.

Vadeli mevduat hesapları için vade çeşitleri de bankalara göre değişiklikler gösteriyor. 1 ay,  3 ay, 6 ay ve 1 yıl olarak uygulanan bu vadeler için her vadeye göre faiz oranları da değişiklikler gösteriyor. Bu kapsamda birikimlerini risk almadan yapmayı tercih eden vatandaşlar kendilerine en uygun olan vade seçenekleri ve faiz oranlarını veren bankalarda mevduat hesapları açarak birikimlerini en güvenilir ve risk almadan yapmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.