1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Banka Borcu Olanlara Can Simidi Olacak Kredi Müjdesi! 4 Bankadan 50 Bin TL Borç Kapama Kredisi…
Banka Borcu Olanlara Can Simidi Olacak Kredi Müjdesi! 4 Bankadan 50 Bin TL Borç Kapama Kredisi…

Banka Borcu Olanlara Can Simidi Olacak Kredi Müjdesi! 4 Bankadan 50 Bin TL Borç Kapama Kredisi…

Kredi kartı borcu olan kişilere müjde! Yaşanan pandemi nedeni ile kamu ile özel bankalar pek çok farklı kredi paketlerini açıklamıştı. En son açıklanan paketler içerisinde borcu olan kişileri rahatlatacak kredi desteği yer alıyor. Salgın süresince kredi paketlerine dair detaylar merak ediliyor. İşte borç kapatma kredisi nedir? Hangi bankalar borç kapatma kredisi verir?

A+A-

Koronavirüs salgını nedeni ile yaşanan ekonomik sorunlar nedeni ile kişiler borçlarını düzenli bir şekilde ödemeye devam edemedikleri için çeşitli ödeme kolaylığı arayışında oluyorlar.

Tercihlerini borç kapatma kredisinden yana kullanan vatandaşlar, uygun bir borç kapatma kredisi ile ödemelerini tek banka üzerinden gerçekleştirme talebinde bulunuyorlar. Hem kamu hem de özel bankalar tarafından borcu olan kişiler için borç kapatma desteğine dair çeşitli kampanyalar açıklandı. Bu borç kapatma kredisi, borcu olan kişiler için rahatlatıcı bir çözüm önerisi olabiliyor. Sizler için borç kapatma kredisi veren bankaları derledik.

Borç Kapatma Kredisi Nedir? Kimler Faydalanabilir?

Bireyler ihtiyaçlarını giderebilmek için farklı bankalardan kredi çekiyorlar. İlk etapta sorun teşkil etmediği ve kolay bir şekilde ödenebileceği düşünülüyor olsa da ödeme konusunda ileri ki zamanlarda çeşitli sorunlar çıkabiliyor.

Bu tarz sorunlar ile meşgul olan vatandaşlar için borçlarını borç kapatma kredisi kullanarak tek bir çatı altında toplama imkânı sunuluyor. İşte bu borç kapatma kredisi ile birlikte farklı bankalara olan borcunuz sıfırlanırken, yalnızca borç kapatma kredisi kullandığınız bankaya borçlanıyorsunuz. Bu da sizlere ödeme de kolaylık sağlıyor.

Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Kredi kartı borcunu Vakıfbank aracılığı ile kapatmak isteyen banka müşterileri 50bin TL’ye kadar kredi çekebiliyor. Vakıfbank’ın kredi kullanım koşullarını sağlayan kişiler, kredi almaya hak kazanacak olup, 36 ay vade ve 3 ay erteleme imkânı ile sizlerde borcunuzu kapatarak sizleri sıkıştıran yükünüzden kurtulabilirsiniz. Vakıfbank borç kapatma kredisi çekebilmek için son 6 aydır sigortalı bir şekilde çalışıyor olmanız gerekmektedir.

TEB Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

TEB borç kapatma kredisinden faydalanabilmeniz için banka, herhangi komisyon ve ücret talep etmiyor. Uygun faiz oranları ile borç kapatma kredisi imkânı sağlanıyor. Başvurunuz için TEB’in talep ettiği belgeleri temin ederek sizlere en yakın TEB şubesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Denizbank Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Diğer bankalara göre 60 ay vade imkânı ile Denizbank kredi imkânı sağlamaktaydı. Fakat yeniden yapılan bir düzenleme ile vade sayısı maksimum 36 ay vadeye düşürüldü. Borcunu kapatmak isteyen vatandaşların Denizbank’tan maaş alma şartı bulunur. Bunlara ek olarak herhangi bir kefil de istenmemektedir. Almış olduğunu maaşı Denizbank’a taşıyarak ta bu borç kapatma kredisinden faydalanabilirsiniz.

Akbank Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Yalızca kendi müşterileri için 20bin TL tutarında kredi imkânı sağlayan Akbank, yararlandırdığı bu kredileriçin %1,25 oranında faiz uygulamaktadır. Farklı bankalara borcu olan kişilerde, mevcut maaşlarını Akbank’a taşımaları hâlinde kredi kullanabileceklerdir.

Finansbank Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Finansbank ile çalışan müşteriler, kolay bir şekilde borç kapatma kredisi kullanabilirler. Farklı banka müşterileri de borçlarını Finansbank’a toplamaları hâlinde diğer bankalara olan borçlarından kurtulabilirler. Finansbank’ın kredi kullanım koşulları ile alakalı detaylı bilgi ve borç kapama kredisi başvuru için; Bireysel Borç Transferi Kredisi bağlantısına tıklayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.