1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Banka Borcu Olanlar İçin Müjdeli Haber: Ziraat Bankası'ndan Muhteşem Kampanya! 100 Bin TL Destek Verilecek...
Banka Borcu Olanlar İçin Müjdeli Haber: Ziraat Bankası'ndan Muhteşem Kampanya! 100 Bin TL Destek Verilecek...

Banka Borcu Olanlar İçin Müjdeli Haber: Ziraat Bankası'ndan Muhteşem Kampanya! 100 Bin TL Destek Verilecek...

Ziraat Bankası, yeni bir kampanya ile tüm tüketicilere borçlarını kapatmaları için ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisini bir arada sunuyor. Bu kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredi alınabileceği ve ödemelerin istenilen zamanda yapılabileceği belirtiliyor.

A+A-

Ziraat Bankası, yeni bir kampanya ile tüm tüketicilera borçlarını kapatmaları için ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisini bir arada sunuyor. Bu kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredi alınabileceği ve ödemelerin istenilen zamanda yapılabileceği belirtiliyor.

Ziraat Bankası, devlet bankası olması borçlarını kapatmak isteyenler arasında tercih edilen bir bankadır. Banka, uygun faiz oranları ile birlikte kredi ihtiyacı kampanyasına çıkmak isteyenler tüm tasarrufları gerçekleştirmektedir.

100.000 TL'ye kadar verilen kredi ihtiyaçları, borç kapama kredisi ile birlikte sunulmakta ve zorunlu nakit kredi ödemelerini gerçekleştirebilmelerini sağlamak. Bu kampanyaya dayalı olarak tüm banka borçları hesaplanmakta ve tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlanarak Ziraat Bankası üzerinden ödeme verilmektedir.

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi işlemi yapmak için sadece banka şubeleri üzerinden işlem yapılabilir. Emekli olan kişi ise emekli maaşı hesaplarının bu banka üzerinden alınması şartı ile kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir. Hatta emekli olan kullanıcı kredi notuna bakmadan da onay verilmektedir.

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler, kredi şartlarına uygun olmalarını durumunda hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve borç kapatabilir kredisi alabilirler. Borç kapatma ve ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler, en yakın banka şubesine kimlikleri ve gelir defterleri ile birlikte giderek bireysel müşteri temsilcileri üzerinden gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler