1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Balık burcu: Duygusal Balık Burçlarını Üzmeyin
Balık burcu: Duygusal Balık Burçlarını Üzmeyin

Balık burcu: Duygusal Balık Burçlarını Üzmeyin

Balıklar çok cana yakın insanlar olmakla birlikte kendilerini çok farklı bir boyutta yaşıyormuş gibi hissederler. Oldukça özverili davranırlar ve başka insanlara yardım etmeye karşı isteklidirler.

A+A-

Balıklar çok cana yakın insanlar olmakla birlikte kendilerini çok farklı bir boyutta yaşıyormuş gibi hissederler. Oldukça özverili davranırlar ve başka insanlara yardım etmeye karşı isteklidirler. Balık bir su burcudur ve bu burç duygusal kapasiteleri ile empati yapma yeteneğine sahiplerdir. Dolayısıyla evlenme teklifi yapacakları sırada kendilerini sevdikleri kişinin yerine koyarak detaylı bir plan gerçekleştirirler. Gezegenleri Neptündür ve bu yüzden sezgisel, sanatsal bir yönleri vardır. Neptün müziğe bağlıdır. Bu nedenle balıklar yaşamlarının her anında müzik ile var olmaya çalışırlar. Ayrıca balık burcuna sahip insanlar cömert, merhametli ve son derece sadıklardır.

Balık Burcu İle Eşsiz Bir Hayat Sizi Bekliyor

Balık burcunda olan insanlar yaşam döngülerinde hep sezgileriyle hareket ederler. Böylece diğer varlıklar ile en iyi duygusal ilişkiyi yaşamaya çalışırlar. Bu yüzden evlilik teklifi fikirleri konusunda da sezgilerini kullanmaya çalışırlar. Balıklar genelde bilge yapıya sahip insanlardır.

  • Tipik bir balık burcu asla yargılayıcı değildir ve daima affedici bir şekilde davranır. Ayrıca tüm Zodyak işaretlerine en toleranslı olan burç sınıfında yer alırlar.
  • Kişiliklerinin derinliklerinde romantik bir insan yatar.
  • Sevdiklerine karşı çok sadık, nazik ve koşulsuz bir sevgi beslerler.
  • Partnerleriyle gerçek bir sevgi yaşarlar ve ilişkilerinde oldukça tutkulu davranırlar.
  • Kısa süreli ilişkiler ve maceralar balık burçlarına özgü bir şey değildir.
  • Sevgiyle dolu ve ilişkilerinde körü körüne bağlılık hissederler. Ayrıca oldukça şefkatlidirler.

Balığın Aile Bağları Çok Kuvvetlidir

Oldukça nazik ve sevecen ruha sahip olan balık burçları hayatınız boyunca sahip olabileceğiniz en iyi dost grubu arasında yer alır. Aslında çoğu zaman arkadaşlarının ihtiyaçlarını kendi gereksiniminin önüne koyarlar. Sadık, özverili, şefkatli yapılarından dolayı ailede veya arkadaşlık ilişkilerinde bir sorun yaşadıklarında bunu çözmek için ellerinden geleni yaparlar. Balıklarda derin bir sezgisel güç vardır. Bir şeyin yanlış olup olmadığını hatta gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini önceden algılayabilirler. Yapacakları evlenme teklifi sonuçlarının da olumlu olup olmayacağını tahmin ederler. Balıklar etkileyicidir ve duygularını çevrelerindeki insanlara ifade etmekte asla tereddüt etmezler. Çevresindeki insanların da kendilerine karşı şeffaf olmasını beklerler. Sevdikleriyle olan iletişimleri onlar için çok önemlidir.

Balıklar Yaratıcılık Güçleri İle Ön Plana Çıkarlar

Balıklar yaratıcılıklarının yanında kendilerine uygun meslekleri seçtiklerinde oldukça profesyonel bir şekilde başarıdan başarıya koşmayı iyi bilirler. Tipik bir balık burcu genelde avukat, mimar, veteriner, müzisyen, sosyal hizmet uzmanı ve oyuncu gibi mesleklere sahiptir. Başkalarının yaşamlarında derin izler bırakırlar ve insanlar balık burçlarına saygısız davransa bile içlerindeki derin yardım etme isteği onları oldukça merhametli yapar. Balıklar yaşamları boyunca çok fazla düşünmeyi sevmezler. Genellikle hedeflerine ve hayallerine fazlaca odaklandıkları için hırslı bir yapıya sahiplerdir. Bazı durumlarda çok para harcayıp bazı durumlarda cimri bir ruha bürünebilirler. Ancak aşk hayatlarında sevdikleri kişiye evlilik teklifi pankartları hazırlama konusunda oldukça cömert davranırlar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.