1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bakanlık’tan Müjde! 500 Kişiye İş İmkânı Verilecek! Şartlar neler, başvurular ne zaman başlayacak?
Bakanlık’tan Müjde! 500 Kişiye İş İmkânı Verilecek! Şartlar neler, başvurular ne zaman başlayacak?

Bakanlık’tan Müjde! 500 Kişiye İş İmkânı Verilecek! Şartlar neler, başvurular ne zaman başlayacak?

Bakanlıktan müjdeli haber geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, BETA Kimya Tesisi’nin temel atma töreninde 500 kişinin yüzünü güldürecek bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaların detayları neler? 500 kişiye gelen müjdeli haber ne oldu? Ayrıntılar haberimizin devamında.

A+A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank BETA Kimya Tesisi’nin temel atma törenine katılarak burada bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Varank törende müjdeli haberler verdi. BETA Kimya Tesisi’nin açılışının Eylül ayında yapılacağını söyledi. Yapılan açılışa ek olarak, 500 kişiye de iş imkânı sağlanacağını belirtti Varank.

Uzun bir süredir üzerinde çalışılan BETA Kimya Tesisi açılışının sonunda yapılacağı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından tesisin temel atma töreninde açıklandı. Açılışın Eylül ayında yapılacağı belli oldu. Bu önemli proje kapsamında ise 500 kişiye iş imkânı tanınacağı açıklandı.

500 Kişiye İş İmkânı Verilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan açıklamaya göre 500 kişiye yeni iş imkânı tanıyacak BETA Kimya Tesisi projesi Eylül ayında gösterişli bir açılışla bizimle olacak. Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü temel atma töreninde konuşma yapan Varank "Orta Doğu ve Doğu Avrupa'nın en büyük yapıştırıcı ve tutkal üretim tesisinin temellerini atmak için bir aradayız. 315 milyon liralık yatırımla hayat bulacak bu kampüs, 500 vatandaşımıza daha yeni istihdam imkânı oluşturacak." cümlelerini kurdu.

Merakla beklenen, 315 milyon yatırımla hayat bulan bu kampüs ülkemiz için çok önemli. Tutkal üretimi açısından dünya çapında büyük bir önem taşıyan proje aynı zamanda ekonomik açıdan da ülkemize destek olacak. Salgınla beraber artan işsizlik durumunda, Eylül’de yapılacak açılışla bu proje 500 vatandaş için istihdam da sağlayacak.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.