1. HABERLER

  2. KONUT

  3. Bakanlık Resmen Duyurdu! Ev Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!
Bakanlık Resmen Duyurdu! Ev  Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!

Bakanlık Resmen Duyurdu! Ev Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!

Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi ev fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeniyle bu isteklerini rafa kaldırmak mecburiyetinde kalıyordu.

A+A-

Ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş ev fiyatlarında yaşanan artış sebebiyle bu isteklerini rafa kaldırmak durumunda kalıyordu. Dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olma hayaline Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinden önemli bir duyuruda bulundu. 3 ilde 49 arsa satışlarının başladığını duyuran TOKİ, detayları kamuoyu ile paylaştı. İşte detaylar…

Bu İllerde İkamet Edenler!

Toplu Konut İdaresi olarak bilinen TOKİ, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre 3 ilde 49 arsa satışına başladıklarını duyurdu. Kocaeli, İstanbul, Şanlıurfa illerinde yapılacak olan arsa satışları için yapılan açıklamada arsalar “Muhammen bedeli 2 milyar 875 milyon 512 bin 298 lira olan yaklaşık 575 bin 138 metrekare büyüklüğünde” olarak ifade edildi. Arsa başvurusunda bulunmak isteyenler 8 Şubat tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak olan açık arttırmaya katılabilir.

TOKİ yaptığı açıklamaya göre, arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlara 15 ve 25 peşinat, 60 ay vade şartla arsa sahibi olma fırsatı sunuyor. İstanbul Başakşehir’de 3 arsa, Arnavutköy’de 27 arsa, Kocaeli’nde 15 arsa ve Şanlıurfa’da ise % 25 peşinat ve 60 vadeyle 4 arsa sahiplerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.