1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Babasından Cevap geldi! Dilan Çıtak Tatlıses’in Açıklamalarına Karşılık İbrahim Tatlıses’ten Yanıt
Babasından Cevap geldi! Dilan Çıtak Tatlıses’in Açıklamalarına Karşılık İbrahim Tatlıses’ten Yanıt

Babasından Cevap geldi! Dilan Çıtak Tatlıses’in Açıklamalarına Karşılık İbrahim Tatlıses’ten Yanıt

Geçtiğimiz günler Sorgu Sual programına katılan Dilan Çıtak Tatlıses Merve Şahin ve Melis Özkan’ın sorularını yanıtlayarak Dilan Çıtak Tatlıses "İbrahim Tatlıses'ten nefret ettiğiniz bir an oldu mu?" sorusuna, "Evet ettim. Ayrımcılık yaptığı zaman.

A+A-

Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığı zaman." Cevabını vermişti. Bu cevabı ile gündeme bomba gibi düşen Tatlıses ailesi geç olmadan baba İbrahim Tatlıses ile yanıt verdi.

Her Şeyi Bilmiyorsunuz

Söylemezsem Olmaz programında yaşanan olayları ve verilen cevapları yorumlayan Seren Serengil’e İbrahim Tatlıses’ten mesaj geldi. Seren Serengil’in söylemine göre Tatlıses kızının söyledikleri hakkında "Siz her şeyi bilmiyorsunuz, bilemezsiniz! Ben çocuklarımın hakkında nasıl konuşurum bir baba olarak? Sadece onların anlattıklarını üzülerek dinlerim. O zaman herkes eteklerindeki taşları döksün." Diyerek yanıt verdi.

Neler Yaşanmıştı?

Genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses yayınlanan programda İbrahim Tatlıses’in kızı olmasının kariyerini etkilediğini fakat olumsuz yönde etkilediğini dile getirmişti. “İbrahim Tatlıses’in kızı olmasaydım 2 değil, 13 şarkı yapardım. Bu durum birçok prodüktörün benimle çalışmasını engelledi. Kızı olmasaydım daha çok iş birliği yapardım.” Cümleleri ile de duygularını ifade etti. Programda sunucular tarafından “İbrahim Tatlıses’ten nefret ettiğiniz bir an oldu mu?” sorusuna ise Dilan Çıtak Tatlıses, “Evet, çok an olabilir. Ayrımcılık yaptığı zamanlar” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.