1. HABERLER

  2. KONUT

  3. Aylık 565 TL taksitle TOKİ’den kurasız ev satışı! Başvuru linki yayınlandı, internetten başvuru yapabilirsiniz…
Aylık 565 TL taksitle TOKİ’den kurasız ev satışı! Başvuru linki yayınlandı, internetten başvuru yapabilirsiniz…

Aylık 565 TL taksitle TOKİ’den kurasız ev satışı! Başvuru linki yayınlandı, internetten başvuru yapabilirsiniz…

Toki, yeni konut projesini müjdeli bir şekilde tüm vatandaşlar için duyurdu. 2 + 1 konutlar için 115 Bin TL talep edilirken; satışın kurasız olarak geçekleştirileceği aktarıldı. Peki, kurasız TOKİ ev satışı nasıl yapılacak, kimler nasıl başvuru yapabilir? Tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Toki, yeni konut projesini müjdeli bir şekilde tüm vatandaşlar için duyurdu. 2 + 1 konutlar için 115 Bin TL talep edilirken; satışın kurasız olarak geçekleştirileceği aktarıldı. 

Hangi Şehirlerde Toki Satışı Yapılacak?

Güncel TOKİ ev satış kampanyaları bir süredir gündemde yer alırken; Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından kurasız TOKİ satışı yapılacağı aktarıldı. 180 ay vade ve aylık 565 TL taksit imkanı bulunan konutlar; alt gelir grubunda yer alan vatandaşlara verilecek. Dairelerin tamamı 2+1 olurken, ev fiyatları da 115 Bin TL olarak açıklandı.

Toki'den Açık Konut Satış Duyurusu

Şehircilik bakanlığı, kurasız ev satış duyurusunu yayınladı. Toplamda 251 adet konutun kuralsız bir şekilde satışa sunulacağı aktarılırken; yapılan duyuruda 30 kasım 2020 ve 31 aralık 2020 tarihleri arasında açık satışın yapılacağı ifade edildi. Aynı zamanda bakanlık tarafından; kuralsız konut satışı örnek ödeme tablosu da yayımlandı. Peki, TOKİ Konut Satışı Ödeme Tablosunda neler var?, neleri içeriyor?

Toki  Konut Satışı Ödeme Tablosu

TOKİ başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 251 adet evin tamamının 2+1 kapasitede olduğu belirtildi. Evlerin büyüklüğü 75 metrekare olarak duyurulurken; net olarak 59 metrekare olduğu da ifade edildi. Yapılan açıklamalar ile, 115 bin TL ila 154 Bin TL aralığında fiyata sahip olacağı da ifade edildi. TOKİ başkanlığı, aylık ev taksitlerinin de 565 TL olacağını ifade etti.

Toki Örnek Ödeme Tablosu:

-377.jpg

Toki Ev Başvurusu Nasıl Yapılır, Nasıl Ev Alınır?

TOKİ’den ev satın alabilmek için vatandaşların ilk olarak https://www.toki.gov.tr/  adresine giriş yaparak; ilanları incelemesi, uygunluk sağladığı başvuru şartları karşılaması gerekiyor. Bunun ardından, belirtilmiş olan peşinatı da, Ziraat Bankası ya da Halk Bankasında ilgili hesap numarasına yatırması gerekmekte. Peşinat yatırıldıktan sonra; TOKİ’nin belirlemiş olduğu tarihte, başvuru formu ve yatırılan paranın dekontuyla başvuru yapılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum