1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Aydınlı veterinerlerden sunucu Ali Sunal'a sert tepki! "Gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz"
Aydınlı veterinerlerden sunucu Ali Sunal'a sert tepki! "Gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz"

Aydınlı veterinerlerden sunucu Ali Sunal'a sert tepki! "Gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz"

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Ünlü Sunucu Ali Sunal'ın koreografi yönetmenliğini yaptığı 'Güldür Güldür' programında veteriner hekimlere yönelik kullanılan sözlerden dolayı olaya sert tepkide bulundu.

A+A-

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Ali Sunal'ın koreografi yönetmenliğini yapmış olduğu 'Güldür Güldür' programında veteriner hekimlere yönelik kullanılacak olan sözlerden dolayı sert tepki verdi.

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, sosyal ağ hesabından skecin ilgili bölümünü paylaşarak, “Bu sefer gülmedik Sn. Ali Sunal. Siz ve ekibiniz sözde şakanızla gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz" dedi.

Koreografi yönetmenliğini Ali Sunal’ın yapmış olduğu ve özel bir televizyon kanalında yayımlanan ‘Güldür Güldür’ programındaki bir skeçte veteriner hekimlere yönelik kullanılacak olan 'Hani bu doktorlar az not aldıkları zaman onları veteriner yapıyorlar ya' şeklindeki sözler büyük tepki çekti. Veteriner hekimler tarafından tepki çeken sözlere Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin de sessiz kalmadı. Konuyla ilgili sosyal ağ hesabından açıklamada bulunan Şahin, "Bu sefer gülmedik Sn. Ali Sunal. Siz ve ekibiniz sözde şakanızla gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz" ifadelerini kullanarak tepkisini ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.