1. HABERLER

  2. KONUT

  3. Ayda 436 TL Taksitle Toki'den Ev Alabilme Fırsatı! Herkes Başvurabilir! Başvurular E-Devlet Üzerinden Başladı
Ayda 436 TL Taksitle Toki'den Ev Alabilme Fırsatı! Herkes Başvurabilir! Başvurular E-Devlet Üzerinden Başladı

Ayda 436 TL Taksitle Toki'den Ev Alabilme Fırsatı! Herkes Başvurabilir! Başvurular E-Devlet Üzerinden Başladı

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren haber paylaşıldı. Hayatları boyunca çalışıp ev sahibi olabilmek isteyen vatandaşlar için dev fırsat kapıda.. TOKİ tarafından yapılan apartmanlar çok uygun taksitlerle alıcıya çıkacak. Ayda çok cuzi rakamlara sizde ev sahibi olabilirsiniz. TOKİ tarafından başlatılan bu kampanya süreci ile birlikte başvurular e-devlet sisteminden başladı

A+A-

TOKİ tarafından yapılan açıklama ile birlikte farklı şehirlerde yaşayan yüz binlerce vatandaşı ilgilendirebilecek bir haber paylaşıldı. E-devlet üzerinden başlayacak olan başvurular ile birlikte ayda cuzi rakamlara ev sahibi olabileceksiniz.

Ayda 436 TL Taksitle Ev Sahibi Olabileceksiniz

Toplu Konut İdaresi başkanlığından yapılan açıklama ile birlikte birçok şehirde konut kampanyasının başlatıldığı açıklandı. İnsanların rahat ve kolay bir şekilde ev sahibi olabilmesi adına başlayan bu kampanya ile birlikte Ayda sadece 436 TL ile konut sahibi olabilirsiniz.

Ödemeler Nasıl Yapılacak?

TOKİ tarafından yapılan açıklamada ödemeler ile ilgili detaylar paylaşıldı. TOKİ tarafından yapılan açıklama da ödeme planı ile ilgili gerekli bilgiler paylaşıldı.

1. Alt Gelir Konut Grubu (2+1) nitelikli konutlar için; - %12 peşinat bedeli için 180 ay vade - %20 peşinat bedeli için 240 ay vade

2. Orta Gelir Konut Grubu (3+1) nitelikli konutlar için; - %10 peşinat bedeli için 120 ay vade - %20 peşinat bedeli için 180 ay vade

Ayda 436 TL Taksitle Başlıyor

E-Devlet üzerinden başlayacak olan başvurularda TOKİ, ev ile ilgili detayları verirken ödenecek olan peşinat tutarı ve aylık rakamları da paylaştı.

Maaş Şartı Bulunuyor

TOKİ tarafından sağlanan uygun fiyatlı ev kampanyasında belirli şartlarda bulunuyor. TOKİ bu noktada konutları çok uygun taksitler ile vatandaşlarla buluştururken bu noktada da bir şart belirledi.

Aylık toplam hane gelirinin minimum 5.500.-TL olması gerektiğini paylaşan TOKİ, bu noktada şehit aileleri, gazi vb. durumları hariç gösterdi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.