1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Ayçiçek yağı o markette rekor indirim yaptı: 5 litrelik ayçiçek yağı 135 liraya kadar düştü. Duyan o markete koşuyor!
Ayçiçek yağı o markette rekor indirim yaptı: 5 litrelik ayçiçek yağı 135 liraya kadar düştü. Duyan o markete koşuyor!

Ayçiçek yağı o markette rekor indirim yaptı: 5 litrelik ayçiçek yağı 135 liraya kadar düştü. Duyan o markete koşuyor!

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim o marketten geldi. 5 litrelik ayçiçek yağı 135 liraya kadar düştü. İşte ayçiçek yağında büyük indirim düzenleyen o market. Ayçiçek yağı yıl içerisinde en çok zamlanan ürünler arasında yer alırken, ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışlar pek çok vatandaşın geçim derdi içerisine girmesine neden olmuştu.

A+A-

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim o marketten geldi. 5 litrelik ayçiçek yağı 135 liraya kadar düştü. İşte ayçiçek yağında büyük indirim düzenleyen o market...

Ayçiçek yağı yıl içerisinde en çok zamlanan ürünler arasında yer alırken, ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışlar pek çok vatandaşın geçim derdi içerisine girmesine neden olmuştu.

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın var olan geçim mücadelesinin üzerine binmesine neden olurken, ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışlar market sahiplerinin de büyük ölçüde etkilenmesine neden olmuştu.

Bazı market sahipleri ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışlar dolayısıyla ayçiçek yağı satışını durdurma kararı alırken, bazı market sahipleri ayçiçek yağı satışına kota koyma kararı almıştı.

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreç sonrasında o market ayçiçek yağında büyük indirim düzenledi...

Ayçiçek yağı zamlarından sonra vatandaşa ilaç gibi gelecek olan indirim PTT AVM'den geldi. PTT AVM TMO 5 litrelik teneke ayçiçek yağını 135 TL'den satışa koydu. Piyasaya oranla oldukça düşük bir meblağ olurken, vatandaş bu indirimi büyük ilgi gösterdi.

Ayçiçek yağı satın alacaklar, ayçiçek yağını çok daha düşük meblağlardan satın alabilmek için PTT AVM'yi tercih edebilir.

12qqqqqqqqww.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.