1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Avlu dizisi için şok gelişme meydana geldi! Demet Evgar ile Ceren Moray Avlu dizisi ile ekranlara geri dönmeye başladı…
Avlu dizisi için şok gelişme meydana geldi! Demet Evgar ile Ceren Moray Avlu dizisi ile ekranlara geri dönmeye başladı…

Avlu dizisi için şok gelişme meydana geldi! Demet Evgar ile Ceren Moray Avlu dizisi ile ekranlara geri dönmeye başladı…

Yayına alındığı ilk günden bu yana kadar epey stresli dönemlerden geçilen Avlu dizisi için çarpıcı açıklamalar gelmeye başladı. 2018 ile 2019 yılları içerisinde Avlu dizisi ile ekranlara gelirken iki sezon boyunca tüm sevenlerinin karşısında yer almayı başardı. Dizi karşısında sıkı takipçi olan kişilerin yeniden yüzlerini güldürecek açıklamalar dizi ile ilgili gelmeye devam ediyor.

A+A-

Yayına alındığı ilk günden bu yana kadar epey stresli dönemlerden geçilen Avlu dizisi için çarpıcı açıklamalar gelmeye başladı. 2018 ile 2019 yılları içerisinde Avlu dizisi ile ekranlara gelirken iki sezon boyunca tüm sevenlerinin karşısında yer almayı başardı. Dizi karşısında sıkı takipçi olan kişilerin yeniden yüzlerini güldürecek açıklamalar dizi ile ilgili gelmeye devam ediyor. Avlu dizisi yeniden mi başlayacak yoksa sadece bir söylenti mi diye merakla araştırmalar başladı.

Oldukça güçlü kadrosu ile bir hayli dikkatleri çekmeyi başaran dizi içerisinde hapishane sınırlarında mücadele veren biri birinden farklı kadınların konuları ele alıyordu. Oldukça fenomen bir hale gelen dizi her bölümü ile izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmayı başarmıştı. Gelen son dakika gündem konularına bakılacak olduğu zaman Avlu dizisi yeniden mi başlayacak gibi soruları meydana getirdi.

Devam projesi yolda…

Başroller içerisinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi oldukça usta oyuncuların yer aldığı dizi içerisinde gelen gündem haberleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. Tekrar ekranlara dönmek için hazırlanmaya devam ediyor. Tam iki sezon boyunca TV ekranlarında büyük bir beğeni toplamaya devam eden dizi gelen açıklamalar ile beraber devam edileceği, fakat dizi herhangi bir kanala satılması başarılamamış olmasından dolayı daha beklemede olduğuna dair ifadeler dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.