1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. ATV'den ters köşe olan final kararı! Hercai'nin final yapacağı kararı sızdırıldı...
ATV'den ters köşe olan final kararı! Hercai'nin final yapacağı kararı sızdırıldı...

ATV'den ters köşe olan final kararı! Hercai'nin final yapacağı kararı sızdırıldı...

Geçtiğimiz sezon bölümleri ile ATV ekranlarında damgasını vuran iddialı yapımlardan bir tanesi olarak dikkatleri çeken Hercai; sızan bilgiler ile seyircilerini üzdü. Hercai'den gelen son habere göre dizi bu sezon beklentileri karşılayamadı ve medya kulislerinden gelen final söylentileri de sızdı.

A+A-

Hercai dizisinin son durumu ne oldu?

ATV ekranlarının geçtiğimiz sezon en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan ve cuma günleri ekranlara gelen Hercai; tüm rakiplerine açık ara fark atarak reyting listelerinde kimseye yerini vermemişti. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı dizi içerisinde bu sezon beklenenler bulunamadı ve umutlar adeta boşa çıktı.

Mardin'de çkimler devam ederken Midyat içerisinde en güçlü olan aileler arasında yer alan Şadoğullarının torunlarından bir tanesi olan Reyyan ile beraber yıllar önce öldürülen anne ve babasına ait olan intikamı almak için Miran'ın imkansıza dönen aşk hayatını konu ediniyor.

Bu sezon karşısında güçlü isimlerden bir tanesi olan Kırmızı Oda  ve Arka Sokaklar gibi iddialı diziler ile aynı anda Hercai'nin de yayın hayatına başlaması büyük oranda kan kayıp etmesine neden oldu. Adeta büyük bir kesim seyircilerini Kırmızı Oda dizisine kaptırdı.

Korona virüs süreçlerinde bir engele takılmış olması geçtiğimiz sezon içerisinde erken final yapma zorunluluğunu beraberinde getirmişti. Bu durum karşısında uzun bir aradan sonra ikinci sezon olarak tekrar seyircileri ile buluşmaya başlayan Hercai, maalesef ki ikinci sezon içerisinde aradığını bulamadı ve beklenenleri elde edemedi. Birinci sezon her cuma günü reytingleri toplamayı başaran dizi 2. sezon içerisinde bunu başaramadı. Geçen sezon sürekli ilk üçte yerini alırken totalde 7, AB grubunda 9, ABC grubunda 9. sırada yerini alırken bu sezon inanılmaz derecede bir düşüş meydana geldi.

Şu an istediklerini elde edemeyen yeni sezon için iki farklı senaryo dikkatleri çekiyor. Dizinin reytinglerinin bu denli düşmesinin ardından ya ATV ekranları dizinin gününü değiştirecek. Eğer gün değiştirmelerine rağmen istedikleri gibi olmayı başaramazsa final kararı vermek zorunda kalacak. Bu konu hakkında her ne kadar yapımcılardan net bir karar gelmese ve kanaldan resmi bir açıklama gelmemiş olmasa bile dizinin gidişatı da pek iç açıcı bir şekilde görünmüyor.

Hercai dizisinin sıkı takipçileri ilk bölümde olan heyecanın her an giderek azaldığını ve oyuncuların da sürekli kendini tekrar etmesinden dolayı inandırıcılığını kayıp ettiğini dile getiriyor.

Hercai ekranlara gelen son bölümde neler oldu?

Hercai 40. bölüm ekranlara geldi. Azat'ın vurulmasının ardından iki aile arasında meydana gelen düşmanlık her geçen gün daha da çok artarken esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan da Aslan suçu bir anda üstlenerek Azize'nin büyük bir paniğe düşmesine neden oldu. Uzun bir süre gözlerden çok uzak bir şekilde büyümek zorunda kalan tek erkek torununun da gelmesi ile beraber Azize'nin tüm planları bir anda bozuldu ve torununu yeniden göndermek adına harekete geçti. Azat'ın vurulmuş olduğu o anı gözleri ile gören Reyyan hala şokta devam ediyor. Tam  uzaklara gitme kararı aldıkları sırada Miran'n böyle bir şey yapmasına ise asla anlam veremedi ve uzun bir süre konuşmayacak gibi duruyor. Miran'ın yanında yer alması ve gerçekleri de öğrenmesi pek uzun bir zaman almadı. Bu kez de başlarına gelecek olan sınav çok daha büyük bir şekilde dikkatleri çekiyor. Hazar ve tüm aile dahil olma üzere bu evlilik için hemen bitmesi konusunda aynı fikirdeler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.