1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ATM kartı kullanan herkesi ilgilendiren duyuru yapıldı! Acele edin, 9 gün sonra bitiyor!
ATM kartı kullanan herkesi ilgilendiren duyuru yapıldı! Acele edin, 9 gün sonra bitiyor!

ATM kartı kullanan herkesi ilgilendiren duyuru yapıldı! Acele edin, 9 gün sonra bitiyor!

ATM kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Çeşitli bankalar Ağustos ayı içerisinde geçerli olacak fırsatlarını tek tek duyururken bir açıklama da Paraf kart kullanıcıları için geldi. Yapılan açıklamalara göre 9 gün içinde başvuranlar ödemelerini alacaklar.

A+A-

ATM kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor. Çeşitli bankalar Ağustos ayı içerisinde geçerli olacak fırsatlarını tek tek açıklarken bir açıklama da Paraf kart kullanıcıları için geldi. Yapılan açıklamalara göre 9 gün içinde başvuranlar ödemelerini alacaklar.

Paraf tarafından yapılan son duyuruya göre 15 Ağustos gününe kadar çevrimiçi alışveriş platformu olan istegelsin üzerinden, Paraf POS’undan tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri ilk alışverişe 40 TL ParafPara verilecek.

Kampanyanın Detayları

Bankanın kampanyaya ilişkin tüm açıklamaları şöyle yer aldı:

“Ödül kazanımına ilişkin bilgi Paraf Mobil’de yer alacak ve kazanım SMS’le bildirilecektir.

Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecektir. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

Kazanılan ParafPara’lar 29 Eylül 2022 saat 21:59’a kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 30 Eylül 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 40 TL ParafPara kazanabilir.

Paraf , Parafly. Parafree, Paraf KOBİ , Paraf Esnaf , Business kartlar , sanal  kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil olup HalkCard ,Debit kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. İşlemin iadesi ile birlikte kampanya tutar kriterinin altına düşmesi durumunda verilen paraf para geri alınacaktır.

ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.