1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Atiye dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? 3. sezon ne zaman yayınlanır?
Atiye dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? 3. sezon ne zaman yayınlanır?

Atiye dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? 3. sezon ne zaman yayınlanır?

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı Atiye dizisi pek çok dizi sever tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Daha öncesinde birinci ve kısa bir zaman önce de ikinci sezonu yayınlanan dizinin üçüncü sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

A+A-

8 bölümlük olarak yayınlanan ikinci sezon dizi severler tarafından hızlı bir şekilde izlendi. İkinci sezonu da izleyen dizi severler, dizinin üçüncü sezonunu ve ne zaman yayınlanacağını büyük bir merakla araştırmaya devam ediyorlar. İşte diziyle ilgili merak edilen bütün detaylar..

Beren Saat ve Mehmet Günsür tarafından başrollerinin paylaşıldığı Atiye dizisi yayınlandığı iki sezonda da büyük bir yankı uyandırdı. Şengül Boybaş tarafından yazılan romandan uyarlanan dizi, gerek oyunculuklar gerekse de konusu ile geniş bir izleyici kesimine hitap etmeyi başardı. Atiye dizisinin yayınlanan iki sezonunu izleyen dizi severler şimdi de büyük bir merakla üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladılar. İşte merak edilenlerle ilgili detaylar..

Atiye dizisinin konusu

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir yankı uyandıran diziyle ilgili hala Atiye dizisinin konusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dizide Beren Saat bir ressam olan Atiye’yi canlandırıyor. Mehmet Günsür ise bir arkeolog olan Erhan’ı canlandırıyor. Dizinin konusunda ressam olan Atiye’nin dünya tarihini değiştiren Göbeklitepe’ye olan tuhaf yakınlığı dikkat çekiyor. Bilmeden Göbeklitepe amblemini resimleyen Atiye, haberlerde gördüğü işaret ile Göbeklitepe’nin yolunu tutuyor ve olaylar başlıyor.

Göbeklitepe’de kazı çalışmalarını yürüten Erhan ile Atiye’nin yolları kesişiyor. Karşılaşmış olduğu tüm engellere karşın Atiye, yine de Anadolu’daki evrensel olan sırları ve bu sırlar ile kendi geçmişi arasında meydana gelen bağı araştırmaya devam ediyor. Karşısına çıkan her türlü güçlüğün ve zorluğun üstesinden gelerek bu sırları ortaya çıkarmayı başarıyor.

Atiye dizisi üçüncü sezon ne zaman?

İlk iki sezonun yayınlanması ardından Atiye dizisi üçüncü sezon dizi severler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin 3. sezon çekimleri de yine Adıyaman ve Göbeklitepe gibi Güneydoğu Anadolu’da devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.