1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Atiye dizisi için sürpriz karar! Atiye 3. sezon ve final çekimi başladı mı? Yeni sezon bölümleri nerede çekiliyor?
Atiye dizisi için sürpriz karar! Atiye 3. sezon ve final çekimi başladı mı? Yeni sezon bölümleri nerede çekiliyor?

Atiye dizisi için sürpriz karar! Atiye 3. sezon ve final çekimi başladı mı? Yeni sezon bölümleri nerede çekiliyor?

Dünya çapında ses getiren Atiye dizisi için yeni sezon ne zaman sorusu sıklıkla araştırılıyor. Netflix üzerinden yayınlanan dizinin konusu bir anda gündem olurken, ilk sezonunu bitirenler tarafından ikinci sezon heyecanı hiç dinmedi.

A+A-

Atiye dizisi için sürpriz karar!

 

Dünya çapında ses getiren Atiye dizisi için yeni sezon ne zaman sorusu sıklıkla araştırılıyor. Netflix üzerinden yayınlanan dizinin konusu bir anda gündem olurken, ilk sezonunu bitirenler tarafından ikinci sezon heyecanı hiç dinmedi. Ancak daha sonra sızan bilgiye göre Netflix Atiye dizisinin ikinci sezon çekimleri bittiği halde yayınlanmamıştı. Ancak alınan son bilgiye göze dizinin ekibi üçüncü sezon ve final bölümünün çekimleri için de kolları sıvadı! Peki, yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Atiye dizisi hakkında son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar sizlerle…

Atiye 3. sezon ve final çekimi başladı mı?

 

Netflix’in ikinci orijinal Türk dizisi olarak ses getiren Atiye’nin konusu ilk sezondan itibaren ilgi odağı olmaya başardı. Dizinin detayları ilk etapta çok fazla eleştirilse ve mistik bulunsa da sonuç olarak 10 ülkede en çok izlenen yapım olarak ün saldı. İkinci sezonun Eylül ayında yayınlanacağı aktarılırken henüz ikinci sezon yayına alınmadan 3. Sezon ve final bölümlerinin çekilmesi büyük bir sürpriz oldu.  Dizinin yeni çekimlerinin başladığı ise güzel ve sevilen oyuncu Beren Saat’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımından görüldü. Dizinin başrolünü Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun paylaşıyor. Dizinin sevilen diğer oyuncuları da 3. Sezon ve final çekimlerini sosyal hesaplarından paylaşmaya başladı.

Yeni sezon bölümleri nerede çekiliyor?

 

Netflix’te ‘’The Gift’’ ismi ile yayınlanan en iyi ikinci Netflix Türk dizisi kabul edilen Atiye için yeni sezon çekimlerinin nerede yapıldığı da sevenleri ve takipçileri tarafından merak konusu oldu. Seks sahneleri ve usta oyuncuları ile çok konuşulan Atiye dizisinin yeni sezon çekimlerinin Kapadokya ve Mardin’de yapıldığı belirtildi. Dizi de ilk sezon bölümler bölümleri büyük yankı uyandırırken, 2. 3. Sezon ve final bölümlerinde izleyicileri neler beklediği de yine merak edilenler arasında yer alıyor. Aynı zamanda dizinin ikinci sezonunun yayınlanması için bu kadar ara verilmesinin hayran ve izleyici kitlesini nasıl etkileyeceği de heyecanla bekleniyor.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum