1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Asus ROG Phone 3 16 GB RAM’li çılgın telefonun çıkış tarihi belli oldu! Oyun severler bayılacak..
Asus ROG Phone 3 16 GB RAM’li çılgın telefonun çıkış tarihi belli oldu! Oyun severler bayılacak..

Asus ROG Phone 3 16 GB RAM’li çılgın telefonun çıkış tarihi belli oldu! Oyun severler bayılacak..

Bilgisayar gibi teknolojik aletlerin yanı sıra akıllı telefon dünyasına da tutunmaya çalışan Asus, yeni oyun odaklı olarak geliştirdiği telefona ciddi oranda yoğunlaşmış durumda bulunuyor.

A+A-

Asus’un oyun odaklı olarak geliştirmiş olduğu Asus ROG Phone3 için çıkış tarihi belirlendi. Telefonun 16 GB Ram ve diğer üstün özellikleri birçok kitle tarafından büyük bir ilgiyle merak ediliyor.

Bilgisayar gibi teknolojik aletlerin yanı sıra akıllı telefon dünyasına da tutunmaya çalışan Asus, yeni oyun odaklı olarak geliştirdiği telefona ciddi oranda yoğunlaşmış durumda bulunuyor.

En büyük rakiplerinden birisi Xiaomi Black Shark olacağı düşünülen bu telefona dair Asus’un beklentileri son derecede üst noktada. Oyun canavarı olarak nitelendirilen bu telefondan ilgililerinin beklentileri de son derecede büyük.

Oyun severler tarafından hangi oyun telefonunun daha sık tercih edileceğini zaman gösterecekken Asus yeni telefonuyla son derecede iddialı görünüyor. Çok fazla üstün ve donanımsal özellikleriyle iddialı bir şekilde piyasaya çıkmayı bekleyen telefon pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Asus ROG Phone 3 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Pek çok oyun sever tarafından büyük bir merakla beklenen Asus ROG Phone 3 özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu. Yeni oyun odaklı telefon gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilmiş olan Snapdragon 865 yonga setinden almaktadır. Bu işlemciden güç alan yeni oyun odaklı telefona aynı zamanda 16 GB Ram de eşlik ediyor.

Yine telefonun dâhili depolama alını ise 512 GB olarak açıklanması bu telefonun gerçek anlamda üstün bir oyun telefonu olduğu en iyi şekilde kanıtlıyor. Bu telefon özellikle de telefondan sürekli oyun oynayan ve bunu yaparken telefonlarını sürekli olarak şarj etme derdinden kurtulmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Günümüzde pek çok cihazda olmayan bu özelliklere bir de 5.800 mAh’lık bir batarya eşlik ediyor. Böylelikle de oyun severler bu telefonda bekledikleri özelikleri en iyi şekilde bulabiliyorlar.

Asus tarafından oyun odaklı olarak tasarlanan telefon birçok özel detaya sahip durumda. Bu oyun telefonunun kutu içeriğinin de son derecede zengin olacağı biliniyor.

Yine bu telefon Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Bu oyun telefonunun çıkış tarihi ise gelecek ayda olacak. Yun severler bu üstün özelliklere sahip oyun odaklı telefonları gelecek ay raflarda bulabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.