1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Astroloji dünyası karıştı! 8 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları Tam Bir Felaket Olabilir…
Astroloji dünyası karıştı! 8 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları Tam Bir Felaket Olabilir…

Astroloji dünyası karıştı! 8 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları Tam Bir Felaket Olabilir…

8 Şubat 2021 burç yorumları kimin hayatında nasıl farklı etkileri ile gelecek merak ediyorsanız hemen gelin beraber odaklanalım. Sizler için tüm burçlara pozitif enerjimi verdim ve odaklanıyorum…

A+A-

8 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu çok rahat olan bazı davranışları sizi sinirlendirdiği açıkça ortada. Ne kadar bu durumdan şikayetçi olsanız da o kendi bildiğini okumaya devam ediyor anlaşılan. Hayatındaki kişinin de sürekli olarak kendini düşünen tavırlarından ötürü hayatındaki kişi de biraz bu durumdan bunalmış durumda. Bu tarz sorunlarınızı tartışmadan sakin ve güzel bir dille halledebilirseniz şu dünyada sizden daha mutlu bir çift olabileceği kimsenin aklına dahi gelmez.

8 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu zorlu durumlar yaşansa da birbirinizden kopmamanızın tek gerçek sebebi ise gerçek olan aşkınızdır. Bunu kaybetmemek adına elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Hayatındaki kişi ile çok iyi bir çift olduğunuz aşikâr. Fakat içimde uyanan şüphelerden ötürü söyleyebilirim ki bu aralar aranızdan su sızmaya başlamış. Bir durumdan ötürü canınız fena halde bunalmış durumda. Bu durum sizi biraz olsun yorsa da bu yolun sonunda güzellikler ile karşılaşacağınız kesin.

8 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu çıkacağın yolun sonuna ulaşmaya başarabilirseniz mutlu olacağınızı ve iç huzurunuzu son deme kadar yaşayacağınızı temin edebilirim. Oldukça iyi anlaştığınız ve birbirinizi gönülden sevdiğiniz yüzünüzden okunuyor. Bütün bu zorlukları beraber atlattığınız zaman sizi ayırabilecek bir güç dünyada olmayacaktır. Yeter ki canı gönülden beraber olmayı isteyin. Yaşamınız boyunca sağlıklı, huzurlu ve neşeli kalmanızı diliyorum. Kendinize çok iyi bakın...

8 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu etrafınıza yayılan o pozitif enerji yüzünüze ve bana dahi yansıyıp mutlu olmama sebep oldu. Sizin bu kadar huzurlu ve mutlu olmanızdan rahatsızlık duyan birileri var. Eğer ki bu aralar tartışmalar yaşıyorsanız hayatındaki kişisini kışkırtan birilerinin var olduğunun kanıtıdır. Bu kadar mutlu olmanızı kıskanan insanları da nazarları üzerinizden eksik olmuyor. Ama sizin aranızdaki oluşan bu sevgi bağı sizi birbirinizden koparamayacak şekilde güçlü.

8 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu İlişkinizi kurma aşamasından bu güne kadar geçirdiğiniz zorluklarla beraber ileriye atacağınız adımlar sizi çok daha iyi bir seviyeye getirecektir. Etrafınıza kulak asmamalı ve doğru bildiğinizi yapmaktan çekinmemelisiniz. Ancak böyle bağlarınızı koparmaz mutlu bir yaşam sürebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin hayatında var olduğunuzdan beri bütün işleriniz yaver gidiyor. Birbirinizin samimiyetine güvendiğinizden ötürü aşkınız gün geçtikçe ele avuca sığmaz bir hal alıyor.

8 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu yaşadığınız şekilde devam ederseniz önünüze çıkan bütün engelleri çok rahat bir biçimde aşacağınızdan şüpheniz olmasın. Fakat bazı durumların değerini tam anmalı ile anlamamış olabilirsiniz. Oysa bu kadar yol kat etmenizi hiçe sayamazsınız. Bu kadar mutlu ve huzurlu giden aşkınız tepe taklak olmaması için kendinize çeki düzen vermeli ve bu durumun üstesinden gelmesiniz. Aksi takdirde kimsenin istemeyeceği durumlar ile karşı karşıya kalabilir ve canınız sıkılabilir.

8 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu çok uzun zamandır birlikteliğinizi artık evlilik ile birleştirmek istiyorsunuz. Fakat bu durum için ya çok aceleci davranıyorsunuz ya da zamanı olmadığının farkında değilsiniz. Bu durum için erken davranmanızın sonucunda doğan olaylarla çok sıkıntı içine gireceğinizi söylemek isterim. Bu süreçte çok yıpranacak ve ilişkiniz ciddi boyutlarda zarar görecektir. Bu tarz durumların yaşanmaması adına biraz daha sabırlı olup, bütün işlerinizi yola koyduktan sonra bu yola baş koymanız herkes için en hayırlısı olacaktır.

8 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu birlikteliğinizin uyum içerisinde olduğu yüzünüzdeki mutluluktan anlaşılabiliyor. İnsanlar ilişkinize olan bağlılığınızı ve saygınızı imrenerek izliyor. Aman dikkat nazarlar da üzerinizde kem gözlü insanlardan sakınmanız gereken bir ilişkiniz var. İleriki zamanlarınızı görebildiğiniz bir insanla beraber olduğunuz için oldukça şanslısınız. Hayata dair planlarınızı ve geleceğinizi kurma konusunda aceleci davranmamanız gerektiğini belirtmem gerekir.

8 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu her şey rayına oturmadan bir şeyler yapmaya çalışırsanız etrafınızdaki insanların da müdahalesi dokunacak ve hiçbir şey istediğiniz gibi olmayacaktır. Bu konuda kendinizi toparlamayı başarırsanız ilişkiniz ve ruh sağlığınız açısından kendinizi koruma altına almış olursunuz. Zamanı gelince emin olun her şey oturulup konuşulacak ve netliğe kavuşacaktır. Böylelikle ilişkiniz zarar görmez ve bu uzun birlikteliği herkesin önünde göstererek evlendiğinizi kanıtlarsınız. Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum size. Kendinize ve partnerinize iyi bakın sevgilerle…

8 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu birbirinizin yanında adeta kendinizi buluyor gibisiniz ve birbirinize çok yakışıyorsunuz. Yalnız SDCCSF ‘in bazı kıskançlıkları sebebi ile bazen aranızda tatsızlıklar da çıkıyor. Bu tatsızlıklara bir son vermek adına partneriniz ile sakin bir dille konuşup anlaşmaya varmalısınız. Eğer bu konunun önünü alamazsanız yolun sonu pek açık durmuyor. Eğer ki almayı başarırsanız ilişkinizi çok güzel bir noktaya getirecek ve hatta evlenme yolunda bile adımlar atacaksınız.

8 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu geçmişinizdeki ilişkilerinizin sorunlarını bu ilişkiye de taşıdığınızı görür gibiyim. Lakin bu ilişkinizde geçmişinizde yaşadığınız o kötü anılardan kurtulup ileriye doğru bakmanız hem sizin hem de partnerinizin adına çok yararlı bir durum haline gelecektir. İlişkinizin gidişatı yolunda bir problem yok lakin korkularınızı yenmelisiniz. İnsanlar size imrenerek bakarken onların gözleri önünde evliliğinizi çok güzel yerlere getirip hem maddi hem de manevi açıdan çok rahata ereceksiniz. Kendinize çok iyi bakın sağlıklı kalın.

8 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu yaşadığınız korkulardan ötürü ilişkinizin diğer aşamalara geçtiği zaman temelleri sağlam olmadığından dolayı sarsıntılar gerçekleşecek ve bu durumdan partneriniz de çok fazla yara alacaktır. İlişkiniz açısından en doğru kararı vereceğinize eminim. Geçmişinizden kurtulup geleceğe doğru baktığınız zaman çok güzel ve insanların hayran bakışları arasında bir ilişki yaşayacaksınız. Sevgi ile sağlık ile kalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.