1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Assassin's Creed Valhalla’nın çıkış tarihi, belli oldu! Assassin’s Creed Valhalla ne zaman çıkacak?
Assassin's Creed Valhalla’nın çıkış tarihi, belli oldu! Assassin’s Creed Valhalla ne zaman çıkacak?

Assassin's Creed Valhalla’nın çıkış tarihi, belli oldu! Assassin’s Creed Valhalla ne zaman çıkacak?

Assassin’s Creed Valhalla’nın yapımcısı olan Ubisoft, ne zaman çıkacağı konusunda net bir tarih verdi. Oyun geliştiricisi Ubisoft, Ubisoft Forward etkinliğinde; çıkış tarihini duyururken, aynı zamanda 6 dakika uzunluğunda olan oyun oynanış videosunu da yayımladı.

A+A-

Ubisoft’un yapımcılığını üstlendiği ve en çok satan oyun serileri arasında yer alan Assassin’s Creed, 2020 yılı içerisinde Valhalla isimli bir oyunla oyun sektörüne geri döndü. Fragmanı yayımlanır yayımlanmaz milyonlarca oyuncunun merakla beklemeye başladığı oyun; en çok izlenen fragman unvanına da sahip oldu.

Assassin’s Creed Valhalla ne zaman çıkacak?

Ubisoft tarafından Valhalla’nın 17 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklandı. Yapılan bir etkinlikte oynanış videosunu yayımlayan şirket; aynı zamanda oyunun hikayesine de yer verdi.

En büyük açık dünya haritası kullanılan oyun; temelde Vikingleri konu alıyor. 4 farklı İngiltere krallığı boyunca New York, Londra gibi birçok şehri keşfedeceğiniz gibi, buna ek olarak 230 KM kare büyüklüğündeki haritada muhteşem bir oyun deneyimi oyun severleri bekliyor. Assassin’s Creed Valhalla konusu olarak başlarda ilgi çekmese de, oyunun devasa büyüklükte bir alanda geçmesi; oyuncuları cezbediyor.

Assassin’s Creed Valhalla hangi platformlarda oynanacak?

Oldukça kaliteli ve etkileyici görsellere sahip olan oyun, Vikingleri konu alıyor. Assassin’s Creed Valhalla ne zaman çıkacak sorusu etkinlikte son bulurken; 17 kasım 2020 tarihinden itibaren  Google Stadia, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.