1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Aslan Burcu, Aslan Kral'ın tutkulu hayatı
Aslan Burcu, Aslan Kral'ın tutkulu hayatı

Aslan Burcu, Aslan Kral'ın tutkulu hayatı

Aslan burcuna sahip insanlar genelde ateş grubundan oldukları için yaratıcı, tutkulu, cömert ve sıcak kalplidir. Eğer sen de aslan burcu insanıysan empati yapmayı seviyorsun ve olayların esprili yönlerini görmeye çalışıyorsun.

A+A-

Aslan burcuna sahip insanlar genelde ateş grubundan oldukları için yaratıcı, tutkulu, cömert ve sıcak kalplidir. Eğer sen de aslan burcu insanıysan empati yapmayı seviyorsun ve olayların esprili yönlerini görmeye çalışıyorsun.

  • Zayıf yönlerin arasında kibirli, inatçı olman, ben merkezli davranman, tembel ve esnek olmayan davranışlar göstermen yer alıyor. Ayrıca tiyatro seyretmeyi seviyorsun ve tatil yapmak senin için inanılmaz bir tutku.
  •  Hayran olduğun şeylere pahalı ücretleri ödemek hoşuna gidiyor. Çünkü şatafat senin ruhunda var. Kral ya da kraliçe gibi davranmayı seviyorsun.
  • İkili ilişkilerinde sevdiğin kişiye karşı duygularını açma konusunda cesursun. İlginç evlilik teklifleri fikirleri senin için zor değil.

Gerçeklerle Yüzleşen Aslan Her Zorluğun Üstesinden Gelir

Aslan burcundasın ve zaten doğuştan lider ruhlusun. Dramatik olayları seviyor ve kendine karşı yüksek özgüvenin sayesinde olaylarda daha çok baskın taraf oluyorsun. Kendini ispatladığın her alanda istediğin başarıları elde edebilirsin. Eğer bir aslan burcu isen ve gerçekten ormanın kralı statüsüne sahipsen özel güçlerin olduğunun farkındasın. Bu güçlerin seni sıcak kalpli, yaşama tutku ile sarılan, gülmeye ve iyi vakit geçirmeye çalışan biri olarak gösteriyor. Aklını en zor problemleri çözmek için kullanma konusunda ustasın. Bunun için ateşli maceralara girmekte ve evlenme teklifi yapma konusunda asla çekingen davranmıyorsun. Çünkü bu senin doğanda var. Aslan da Koç ve Yay gibi ateş grubunda burç olduğu için bu senin yaşama dört elle sarılmanı sağlıyor. Zor konularda bile inisiyatif almakta asla çekinmiyorsun. Güneş tarafından yönetildiğin için kelimenin tam anlamıyla inandığın şeylere takıyorsun. Egon çok yüksek ve kendine saygın etrafındakileri büyülüyor.

Mağaradaki Aslan Uyanıyor

  • Aslan burcuna sahip olan insanların hikayeleri her zaman cesaretle başlar.
  • Korkusuz bir meydan okuma ve imkansızı başarma onların ruhunda var. Karşılaştıkları kişilere karşı korku verici ve saldırgan davranabiliyorlar. Kabul et aslan burcu isen bu özelliklerin hepsi sende var.
  • İyi bir aile yapısına sahip olmak ve sevdiklerine değer vermek senin temel prensiplerin arasında yer alıyor.
  • Sevdiklerine kıyamıyorsun ve onların bir saç teline bile zarar gelmesini asla istemiyorsun.
  •  Aşık olduğunda son derece eğlenceli, sadık ve cömert davranışlar sergileyebilirsin.
  • Gösterdiğin sahiplenme duygusu karşındaki kişiye zaman zaman zarar verse de hayatına aldığın kişiyi ikna etme konusunda son derece ustasın. Bunun içindir ki evlenme teklifi konusunda aceleci davranıyorsun.

Cinsel hayatında oldukça eğlenceli ve enerjiksin. Aşklarındaki sınırı net bir şekilde çizebiliyor ve diğer hayatları asla karıştırmıyorsun. Büyük bir farkındalık içerisindesin ve bilinçaltını kontrollü bir şekilde yönetmeyi başarabiliyorsun. Son derece onurlusun ve değerlerine sahipsin. Başkalarına yardım etmek için doğmuşsun. Bu seni zaman zaman yorsa da enerjinin bir kısmını kalbinin iyiliğinden alıyorsun. Nadiren yalnız takılabilirsin. Çünkü yalnız takılmak senin farkındalık ihtiyacını artırıyor. Bu sayede ilginç evlilik teklifi pankartları hazırlamak ve sevdiklerini mest etmek için fazlaca bir vakte sahip olabilirsin.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.