1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ashley Graham Newyork’un Yarısıyla Yattım Dedi Olay Oldu
Ashley Graham Newyork’un Yarısıyla Yattım Dedi Olay Oldu

Ashley Graham Newyork’un Yarısıyla Yattım Dedi Olay Oldu

Ashley Graham geçtiğimiz günlerde New York'un yarısıyla yattım sözleriyle gündem olurken ardından gelen kırmızı bikinili videosu ile adeta yürekleri hoplattı.

A+A-

Ashley Graham geçtiğimiz günlerde New York'un yarısıyla yattım sözleriyle gündem olurken ardından gelen kırmızı bikinili videosu ile adeta yürekleri hoplattı.

Büyük beden modelleri arasında yer alan Ashley Graham sosyal medyayı sallamayı başardı. 32 yaşına giren model giydiği kırmızı bikinisi ile hamileliğinin ardından bedenini sergilemek konusunda çekinceler yaşamıyor.

Yoga seanslarında yer alırken birine sayfasında yer vermeyi ihmal etmeyen Ashley Graham bir süre sonra ise toplam 11 milyona ulaşan takipçileri adına kırmızı bikinisini giyerek küçük bir dans anını paylaşmayı da ihmal etmedi.

Görünümü ile duştan daha yeni çıkmış gibi bir görüntü andıran genç model her zaman bedeni ile oldukça barışık olduğunu gösterirken her kadının da barışık olması adına sık sık paylaşımları ihmal etmiyor.

-269.jpg

Ashley Graham karantina süreçleri içerisinde gitmiş olduğu Nebrasha bulunan evinden dönmemek konusunda bir hayli ısrarcı. Kocası Justin Ercin ve beşinci aylarını doldurmuş minik oğulları Isaac ile korona virüs dönemlerinin başladığı ilk günden beri salgın sürecini evinde vakit geçirerek dolduruyor.

Ashley Graham Karantina Sürecinin Başından Beri Evinde

Karantina süreçlerinin ilk başından bu yana kadar evinden çıkmayan genç model Ashley Graham Ocak ayından bu zamana kadar olan süreçte ilk defa bir dergi çekiminde yerini aldı. Minik oğlu Isaac ile beraber kapak olmayı başardı.

00-128.jpg

Ashley Graham beş ay önce doğurmuş olduğu oğlunu emzirdiği süreçlerde Harper's Bazaar dergisinin Temmuz ayına ait sayıda kapak güzeli olarak tercih edildi.

Evlenmeden önceki hayatında adeta New York'un yarısı ile yattım sözleri ile şaşkınlık yaratmayı başarmıştı. Verdiği bir röportaj sırasında kariyerinin büyük bir kısmını oğlunun vücut pozitifliğinin değerlerini arttırmak adına geçirdiğini dile getirmişti. Bunun ardından hamile olduğunun farkına vardığı an fiziksel olarak yaşadığı değişiklikler ile büyük mücadeleler verdiğini de ekledi.

Genç ve büyük beden modeli genç isim hem videolarıyla hem korona virüs süreçlerinde yaşadığı durumlar ile güçlü bir şekilde verdiği mücadele ile dikkatleri çekiyor. 11 milyona kadar ulaşan takipçisi her an Graham'dan gelecek özel resimler ve videolar ile bedenleri ile ne kadar barışık olmaları gerektiğinin farkına vararak da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.