1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Asgari Ücretliye Büyük Müjde! 1.852 Liralık İlave Ödeme Bu Tarihte Yapılacak! işte ayrıntılar
Asgari Ücretliye Büyük Müjde! 1.852 Liralık İlave Ödeme Bu Tarihte Yapılacak! işte ayrıntılar

Asgari Ücretliye Büyük Müjde! 1.852 Liralık İlave Ödeme Bu Tarihte Yapılacak! işte ayrıntılar

Asgari ücretli çalışanlar bu haberi bekliyor. Asgari ücretli çalışana 4 ayda bir 463 TL ikramiye ile 1.852 TL ilave ödeme yapılacak. Asgari ücretlilere ek ödeme tasarısı ne zaman yürürlüğe girecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan soruları cevapladı. 2020 yılı asgari ücret maaşlarına zam ne zaman yapılıyor? Asgari ücretlilere elektrik faturası, gıda ve kira yardımı!

A+A-

Eğer yasa teklifi kabul edilirse, asgari ücretli çalışan milyonlarca vatandaş 4 ayda bir 463 TL ikramiye alacak. Bu kapsamda asgari ücretlilere yıllık olarak toplamda ilave olarak 4 ayda bir ödenecek olan 463 liranın yanında 1.852 liralık ek ödeme yapılacak. Ödemeler aylık olarak hesaplandığında 154 lira ilave zam verilecek.

Asgari ücretli çalışanlar geçinmek için çabalıyor. Yapılan bütün zamlar, koronavirüs pandemisi falan milyonlarca asgari ücretli vatandaş çoğunlukla sıkıntılı dönemler geçiriyor.

Yıllardır seslerini duyurmaya çalışan asgari ücretli vatandaşlar için başkan Recep Tayyip Erdoğan arkadaşlarımız çalışıyor, yakın zamanda müjdeli haberi vereceğiz açıklaması yaptı. Bu kapsamda meclise asgari ücretli vatandaşlara 4 ayda bir 463 TL ikramiye verilmesi gündeme gelecek. Eğer Yasa kabul edilirse, toplamda yıllık olarak asgari ücret maaşına ek olarak 4 ayda bir ödenecek 463 lira ile 1.852 liralık ilave ödeme yapılmış olacak. Ödemeler aylık olarak hesaplandığında asgari ücrete 154 liralık ilave zam ödemesi yürürlüğe girmiş olacak.

“ASGARİ ÜCRETLİ VATANDAŞLARA MÜJDEMİZ VAR!”

Başkan Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretli çalışan vatandaşların ilave ödemesiyle ilgili olarak “Kesinlikle bir müjdemiz olacak, arkadaşlar çalışıyor” açıklamasını yapmıştı.

Asgari ücretli çalışanlara ayrıca devlet tarafından sosyal yardım projeleri kapsamında Kira yardımı, Gıda Yardımı, Elektrik Faturası yardımı gibi geçim yardımları da yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
İlgili Haberler