1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Asgari Ücretlilere Bayram Havası Yaratacak Haber! 375 TL Zam Geliyor, Ödeme Tarihleri Belli Oldu!
Asgari Ücretlilere Bayram Havası Yaratacak Haber! 375 TL Zam Geliyor, Ödeme Tarihleri Belli Oldu!

Asgari Ücretlilere Bayram Havası Yaratacak Haber! 375 TL Zam Geliyor, Ödeme Tarihleri Belli Oldu!

Milyonlarca asgari ücretli çalışan vatandaşlar için maaşlarında artış olması hızla devam ediyor Asgari ücretliler için gelecek zamlardan her ay kesilmesi söz konusu olan 375 TL gelir vergilerinin alınmamasının da talepleri gündemde bulunacak Eğer istenen taleplerin kabul edilmesi de söz konusu olursa asgari ücretli çalışan vatandaşların maaşlarında meydana gelen kesintiler kalkacak ve 375 TL arttı

A+A-

Milyonlarca çalışan vatandaş için yeni yılın yaklaşması ile beraber maaşlara gelecek zam artışları da hız kazandı. 2021 yılı ile beraber uygulamaya girmesi beklenen asgari ücret tutarları üzerinde gerekli artışlar konusunda araştırmalar son hızı ile devam ederken flaş bir gelişme oldu. Eğer istenen talepler hayata geçerse asgari ücretli çalışanlar için maaşlarda meydana gelen kesintilerdeki 375 TL gelir vergilerinin kesintiye uğramaması talepler arasında bulunuyor. İstenen talepler uygulamaya geçerse de asgari ücretli çalışanlar için 375 TL maaşlarda artış olacak.

375 TL artış konusu gündemde olacak.

Asgari ücretli çalışma hayatına devam eden milyonlarca işçi dikkatleri çekiyor. Eğer beklenen doğrultu kapsamında 2021 yılında asgari ücretli çalışanlar için araştırma adımları şimdiden başladı. Asgari ücret tespit komisyon toplantılarının ardından 2021 yılı için asgari ücretli çalışanlar için gelecek maaş zam oranları belli olacak. Söz konusu olan konular hakkındaki değerlendirmeler devam ederken uzmanlar asgari ücretli çalışanlar için her ay ödenmekte olan 375 TL gelir vergilerinin kesilmeme durumları kabul edilirse yasalaşmaları da bekleniyor.

2021 yılında asgari ücretli çalışanlar için maaşlar

2021 yılında asgari ücretli çalışanlar için asgari ücret tespit komisyonu toplantılarının ilk adımları aralık ayında başlayacaklar. Bu toplantı dönemlerinin ardından asgari ücretli çalışanlar için 2021’e kadar ne kadar maaş uygulanacak olduğu da ortaya çıkmış olacak. Yapılan zam oranları ile beraber asgari ücretli çalışanlar için vatandaşların zamlı olarak maaşları ile beraber 2021 ocak ayında alınmaya da başlanacak.

Şu an asgari ücretli çalışanlar için kesilmeye devam edilen 375 TL gelir vergilerinin kesilmemesi durumları da gündeme gelen teklifler için net bir bilgi daha gelmedi. Yakın bir zamanda netlik kavuşması da bekleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler