1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Asgari ücretli çalışanlara müjde! Asgari ücretlilere 1852 TL ek ödeme!
Asgari ücretli çalışanlara müjde! Asgari ücretlilere 1852 TL ek ödeme!

Asgari ücretli çalışanlara müjde! Asgari ücretlilere 1852 TL ek ödeme!

Milyonlarca asgari ücretli çalışanlar adına bu haber bekleniyor. Asgari ücretli olarak çalışanlar adına verilecek 4 ayda bir yapılacak 463 TL ikramiye ile beraber gelecek 1852 TL ek ödeme meydana gelecek. Asgari ücret içi ek ödeme ile gelecek tasarı ne zaman yürürlüğe de girecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu alanda soruları yanıtladı 2020 yılı içerisinde yapılacak asgari ücret ile maaşlar için zam

A+A-

Milyonlarca asgari ücretli çalışanlar adına haber bekleniyor. Asgari ücret ile çalışanlar adına 4 ayda bir yapılacak 463 TL ikramiye de yapılacak. Bunun için ek ödeme tasarısı meydana gelecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

Eğer gerekli yasa teklif durumları kabul edilirse asgari ücretli çalışanlar adına milyonlarca vatandaş adına 4 ayda bir 463 TL ikramiyeler de yapılacak. Bu kapsam içerisinde yapılacak yıllık ücretler ile 1852 TL ek ödeme yapılacak. Ödemeler için aylık hesaplama yapıldığı an 154 lira ek zamlar için verilmesi ile gelecek.

Merak edilen tüm detaylar...

Asgari ücret ile çalışmalar bir hayli devam ediyor. Bu anlarda yapılan zamlar ise korona virüs süreçlerinde pandemi durumları derken milyonlarca asgari ücret ile çalışan vatandaşlar adına oldukça sıkıntılı dönemler geçirmesi dikkatleri çekiyor. Yıllardır bu anlarda seslerini duyurmaya çalışan asgari ücretlikler için Cumhurbaşkanı tarafından müjdeli haber geldi. Bu kapsam içerisinde yer alan meclis için asgari ücretli çalışan vatandaşlar adına da 4 ayda bir ortalama olarak 463 TL ikramiye verilmesi de söz konusu olacak. Yasa durumları kabul edilir ise toplamda yıllık olarak asgari ücret ile maaşlarına ek olarak 4 ayda bir ödenmesi söz konusu olan 463 lira ile 1852 lira bir ek ödeme alması da söz konusu olacak. Ödemeler aylık olarak hesaplama yapılacak olduğu zaman asgari ücret ile 154 TL ek zam ödenmesi gerçekleştirilmesi de yapılacak.

Asgari ücretliler için müjdemiz var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan bu anlarda asgari ücret ile yapılan çalışanların ek ödemesi ile ilgili olarak kesinlik ile bir müjde olunacağını ve arkadaşların çalışmalara devam ettiğini açıklıyor. Asgari ücret ile çalışan adına vatandaşlar adına ayrıca devlet tarafından da sosyal yardım projeleri adına kapsam içerisinde gıda yardımı, kira yardımı ve elektrik faturası yardımı gibi  geçim yardımları da dikkatleri çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum