1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Aralık Ayında Başvurular Başladı! Bugün Başvuru yapan Herkese En Az 1500 TL Ödeme yapılıyor
Aralık Ayında Başvurular Başladı! Bugün Başvuru yapan Herkese En Az 1500 TL Ödeme yapılıyor

Aralık Ayında Başvurular Başladı! Bugün Başvuru yapan Herkese En Az 1500 TL Ödeme yapılıyor

Emeklilere üyük müjde o bankalardan geldi. Aralık ayı müracaatları başladı. Başvuru yapan tüm emeklilere 1.500 TL ddğerinde promosyon ödemesi yapılacak.

A+A-

Emeklilere müjde bankalardan geldi. Aralık ayı müracaatları başladı. Başvuru yapan emeklilere 1.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

Birçok emeklinin konu ile alakalı bilgisi olmadığından dolayı müracaat yapmıyor. Başvuru yapan emeklilerin hesabına yatacak olan 1.500 TL tutarındaki ödeme kimlere yapılacak? Ödemeden kimler faydalen temelbilecek soruların ve daha pek çok bilginin detayını haberimizde bulabilirisiniz…

Ekonomik anlamda zor günler geçiren yurttaşlara bu zor süreçte bankalar peş peşe müjde paylaşıyor. Düşük faiz oranları, bazı durumlarda faizsiz kredi fırsatı veren bankalar 1.500 TL tutarında nakit ödeme yapıyor, TEB (Türkiye Ekonomi Bankası), Akbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi ve ING Bank duyurdukları emekli promosyon kampanyası ile emeklilere 1.500 TL ödeme yapacak. Başvuru yapacak emekliler belirlenmiş olan koşulları yerine getirmek şartı ile bu imkândan faydalen temelbilecek.  Ne gibi koşulları bulunuyor? Kimlere nakit promosyon ödemesi yapılacak? Başvuru aşamaları nelerdir? Birçok emekli vatandaş bu soruların cevaplarını arıyor.

TEB'den Tüm Emeklilere 1.500 T L Ödeme

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) emeklileri ilgilendiren nakit promosyon kampanyasını Aralık ayında duyurdu. Başvuru yapan emeklilere 1.500 TL tutarında ödeme yapacak.  Emekli maaşını TEB’te aktaran ve iki fatura için otomatik ödeme talimatı veren emekliler bu kampanyadan yararlen temelbilecektir. Maaşı 1.500 TL olan emekliler için 1.000 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL olan maaşlar için 1.300 TL ve 2.500 TL üstünde olan maaşlar için 1.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bankalardan Aralık Ayı Promosyon Müjdesi!

TEB'in yanında pek çok banka da emekli promosyon ödemesi yapabilmek için kampanya başlattı. Bu bankalar arasında ING, QNB Finansbank, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası bulunmakta.  Tüm bankalar değişen tutarlarda emekli promosyonu vermek için rekabete girişti. Promosyon ödemesi ile ekonomik açıdan emeklileri destekleme kararı alan bankalar, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan ve 3 sene boyunca kalma taahhüdünde bulunan emeklilere promosyon ödemesini Aralık ayında yapacaklar.

Başvuruda bulunan pek çok emekli şu en temel kadar emekli promosyon ödemelerini aldılar. Taahhüdü dolan emekliler tekrar müracaat yaparak kampanyadan yararlanmaya devam edebilecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.