1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Apple'dan alışılmadık tasarım! Kavisli model telefon üretilecek...
Apple'dan alışılmadık tasarım! Kavisli model telefon üretilecek...

Apple'dan alışılmadık tasarım! Kavisli model telefon üretilecek...

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından Apple’ın yeni patenti onaylandı. Onaylanan bu patent, Apple’ın hem alt hem de üstten kavisli bir mobil cihaz üzerinde çalıştığı gerçeğini gün yüzüne çıkardı. Alınan bu patent ya iPhone ya da daha farklı bir cihaz olarak karşımıza çıkabilir.

A+A-

2018 yılında, ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın, başvuruda bulunduğu patenti bugün onaylayan ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi listeleme yaptı ve bu listeme, Apple’ın bugüne kadar görmediğimiz bir mobil cihaz üzerinde çalıştığını göstermiş oldu. Geleneksel bir tasarım dilinde oluşturulan akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar, sabit bir arka kapak tasarımın üzerine eklenen ekran panelleri ile kavisli yahut düz ekranlara sahip olan cihazlar olarak tasarlanıyor.

Kavisli Mobil Cihazın Avantajı Nedir?

Tasarlanan bu cihazlar kimi zaman köşeli olurken kimi zamanda yuvarlak olarak karşımıza çıkıyor.  Apple’ın almış olduğu patent ise mobil cihazın hem alt hem de üst katmanına kavisli bir yapı kazandırıyor. Bu kavisli yapı, alışılmış tasarımların çok dışında kalmaktadır. Sunulan bu farklı tasarım, aynı zamanda kullanıcılara çeşitli avantajlarda sağlar.

Kavisli yapısı sayesinde daha geniş bir görüş açısına sahip olacak. İstenildiği takdirde cihaz arkasına doğru sürdürebilinecek.

Apple kullanıcıları heyecanlandıran bu yeni patentin bir an önce piyasaya sunulması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.