1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Apple, Samsung, Xiaomi ve o marka...! En çok satanlar listesine girdi.! En çok satılan ve tutulan telefonlar
Apple, Samsung, Xiaomi ve o marka...! En çok satanlar listesine girdi.! En çok satılan ve tutulan telefonlar

Apple, Samsung, Xiaomi ve o marka...! En çok satanlar listesine girdi.! En çok satılan ve tutulan telefonlar

Son dönemlerde en çok tutulan telefon modeli pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Salgın ardından rakamlar belli oldu ve en çok tutulan telefon modelleri açıklanmaya başladı. İşte Detaylar..

A+A-

Son dönemlerde en çok tutulan telefon modeli pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Salgın ardından rakamlar belli oldu ve en çok tutulan telefon modelleri açıklanmaya başladı. Yapılan araştırma raporuna göre Iphone XR en çok satılan telefon modeli olarak belirlendi. Bir önceki yıl piyasaya sürülmüş olan bu telefon modeli pek çok kişi tarafından tercih edildi ve en çok tutulan telefon modeli olarak belirlendi.

En çok satılan telefon modelleri

Yapılan araştırma raporlarına göre en çok satan telefon modelleri son dönem için belirlendi. Özellikle de telefon satın almak isteyen pek çok vatandaş hangi telefon modellerinin insanlar tarafından sıklıkla tercih edildiğini merak ediyor. En çok tercih edilen telefon modelleri arasında birinci sırada Iphone XR yer alırken ikinci sırada ise Samsung A10 yer alıyor. Yine yapılan araştırmalar sonucunda hazırlanan rapora göre ikinci sırada da IphoneXs yer alıyor. İşte son dönemlerin en çok tutulan akıllı telefon modelleri..

  1. Apple Iphone XR
  2. Samsung Galaxy A10
  3. Samsung Galaxy A50
  4. Apple Iphone 8
  5. Xiaomi Redmi 6A
  6. Xiaomi Redmi Note 7
  7. Samsung Galaxy J2 Core
  8. Oppo A5
  9. Apple Iphone Xs Max
  10. SamsungGalaxy A30

Yapılan araştırmalar sonucunda hazırlanan raporlara göre en çok satılan telefonlar listesi bu şekilde. Son dönemlerde en sık tercih edilen telefon modelleri pek çok kişi tarafından merak edilirken bu raporların açıklanmasıyla birlikte birçok kişi alacakları telefonları da belirleyebiliyor. Birçok akıllı telefon üreticisi tarafından piyasaya sürülen bu akıllı telefonlar arasında bazı modeller son derecede fazla tutulurken bazı modeller çok fazla tercih edilmedi. Bu raporların çıkmasıyla birlikte insanlar kendilerine en yakın olan akıllı telefonu da belirleyebiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.