1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak? TV8 Hangi Gün Yayınlayacak? Formatı Nedir?
Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak? TV8 Hangi Gün Yayınlayacak? Formatı Nedir?

Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak? TV8 Hangi Gün Yayınlayacak? Formatı Nedir?

​​​​​​​TV8 yeni bir program ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yarışma programı olacağı bilinen programda formatın ne olacağı oldukça büyük merak konusu. Henüz yayınlanan ilk fragmanı ile bile ses getiren yarışma izleyiciler tarafından merak ile bekleniyor. Hangi gün izlenebileceği ve formatı bu haber içerisinde yer alıyor. Peki, Apartmanlar Yarışıyor ne zaman başlayacak?

A+A-

TV8 yeni bir program ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yarışma programı olacağı bilinen programda formatın ne olacağı oldukça büyük merak konusu. Henüz yayınlanan ilk fragmanı ile bile ses getiren yarışma izleyiciler tarafından merak ile bekleniyor. Hangi gün izlenebileceği ve formatı bu haber içerisinde yer alıyor. Peki, Apartmanlar Yarışıyor ne zaman başlayacak?

Yapımı Talya Prodüksiyon tarafından üstlenilen yarışma programı, fragmanı ile herkesi merak içerisinde bıraktı. Yeni bir soluk olarak ekranlara gelecek yarışmaya benzer bir format daha ekranlarda bulunmadı. Bu sebeple kulvarında tek olacak yarışmayı herkes merak ediyor.

Yarışmanın Başlangıç Tarihi Ne Zaman? Ekrana Hangi Günler Gelecek?

Fragmanı yayınlanan program için henüz bir başlangıç tarihi belirlenmedi. Kendi izleyici kitlesini daha başlamadan oluşturan programın, hangi günler yayınlanacağı da henüz söz konusu olmadı. Ancak oldukça yakın bir zamanda seyirci karşısında yerini alacak.

Ekranlarda Yeni Olan Programın Formatı Nedir?

Apartmanlar Yarışıyor programı içerisinde isminde bulunduğu gibi apartmanlar yarışacak. Ancak bu yarışma çeşitli yollar ile değil, yemek yolu ile gerçekleşecek. Her apartmandan en güzel yemek yapan kişiler bir araya gelecek ve grup olacaklar. Karşı grup ile birbirlerini sofrada ağırlayacaklar. En güzel yemeği yapan grup ödülü alacak ve başarısını kanıtlayacak. Karşı taraf ile karşılıklı olacak bu maratonun kaç gün süreceği de henüz bilinmiyor. Ancak her apartman şimdiden takımını kurmuş durumda.

Apartmanlar Yarışıyor Programının Sunucusu Kimdir?

Aile programlarını sunma konusundaki yeteneği ile bilinen ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar. Bu yarışma içerisinde de sunuculuk görevini üstleniyor ve apartmanlar arasında hakemlik görevini üstlenecek.

10 Ekim 1987 tarihinde doğmuş olan sunucu, birçok oyunculuk tecrübesi de edinmiştir. Tiyatrolarda aldığı eğitimler ile kendini ilerletmiş ve ilk olarak Pis Yedili dizisinde sahne almıştır. Bir diğer oyuncu Gamze Topuz ile yaşamlarını birleştirmiştir. Bir kızları bulunan çift aktif olarak ekranlarda yer alıyor. TRT’de yer alan bir dizide rolü olan sanatçı, sunuculuk konusunda daha ön plana çıkmıştır. Toplamda 10’dan fazla dizide rol almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.