1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. AnTuTu Puanların Göre 2019 Yılının En İyi Telefonları
AnTuTu Puanların Göre 2019 Yılının En İyi Telefonları

AnTuTu Puanların Göre 2019 Yılının En İyi Telefonları

Cep telefonu performansını ölçme anlamında dünyanın en önde gelen AnTuTu sitesinin verilerine göre 2019 yılının en iyi telefon modelleri belli oldu.

A+A-

2020 yılının ilk günlerinde 2019 yılının en kaliteli ve performansı en yüksek modelleri belli oldu. AnTuTu sitesinin AnTuTu programını kullanarak verdiği puanlara göre yapılan 2019 yılı değerlendirmesinde diğer senelere göre Çinli firmaların biraz daha ön plana çıktığı görülüyor.

2019 yılının en iyi modelleri arasında kalite, tasarım ve performans anlamında en iyisini en iyi şartlarla yerine getiren modellerin ön plana çıktığı görülüyor. Listenin onuncu sırasında ROG Phone 2 modeli yer alıyor.

Dokuzuncu sırada OnePlus 7T modeli yer alırken sekizinci sırda ise Redmi K20 Pro modeli yer alıyor. Listede 6 sırada ise Asus firmasının oldukça ses getiren Zenfone 6 modeli yer aldı.

Xiaomi Markası Listeyi Domine Ediyor

2019 yılının AnTuTu puanın en yüksek 10 telefonu listesinde ilk sıraları Xiaomi firmasının modelleri yoğunlukta bulunuyor. Listenin beşinci sırasında Samsung Galaxy Note 10 modeli yer alıyor. Dördüncü sırada ise Xiaomi Mİ 9 Pro modeli yer alıyor.

İlk üç sırada ise sırasıyla üçünü olarak Redmi K20 Pro modeli, ikinci olarak Xiaomi Mi 9 modeli ve listenin ilk sırasında ise Xiaomi Mi Blackshark 2 modeli bulunuyor. İphone modellerinin ilk 10 sırada yer almaması ise büyük sürpriz olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.