1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Antalya’da şok eden bir olay! 85 yaşındaki Aydemir Akbaş sünnet oldu…
Antalya’da şok eden bir olay! 85 yaşındaki Aydemir Akbaş sünnet oldu…

Antalya’da şok eden bir olay! 85 yaşındaki Aydemir Akbaş sünnet oldu…

Antalya sınırlarında yapılan çekimler bu kadar da olmaz dedirtti. Sünnet çocuğu filminde rol almış olan 85 yaşındaki Aydemir Akbaş, bu yaşında senaryosu gereği sünnet oldu.

A+A-

Antalya sınırlarında yapılan çekimler bu kadar da olmaz dedirtti. Sünnet çocuğu filminde rol almış olan 85 yaşındaki Aydemir Akbaş, bu yaşında senaryosu gereği sünnet oldu.

Açıklaması sırasında sünnet olmayı bu yaşta da olsa asla yadırgamadığını, aksine kendine hediyeler geldiği için çok mutlu olduğunu ve hoşuna gittiğini dile getirdi.

Sünnet çocuğu…

Sünnet çocuğu filminin hem senaryo yazarı hem de yönetirken Antalya Manavgat ilçesinde çekimlere başlandı. Ortalama olarak bir haftalık süreç içerisinde Manavgat ilçesi çeşitli alanlarda çekim yapan Aydemir Akbaş bu sürede adeta kılıktan kılığa girdi ve gören herkesin şaşkına dönmesine neden oldu.

İlk sahnelerde çarşaf ile seyircilerinin karşısına çıkarken at çiftliğinde yapılan bu çekimlerde başrolü Tuğba Daştan ile en komik halleri ile paylaştı. At yarışlarına düşkünlüğü ile dikkatleri çeken Sami karakterine rol veren ünlü oyuncu bir ponny at ile uzun süre oyunlar oynayarak vakit geçirdi.

Senaryo üzerinde ciddi anlamda emek verdiğini anlatırken tam beş kere baştan yazdığını ve profesyonel destek almış olsa daha iyi olacağına inandığını dile getirdi. Amatör oyuncular ile çekimler yapılsa bile sonuçta beğendiğini anlattı. Sinemanın genel olarak tipler üzerine kurulmuş olduğuna inanırken çalışmak için gelen kişilere gerçekten de hayran kaldığını, yan oyuncuların genel olarak çok başarılı olduklarını ifade etti.

Her ne kadar ülkemizde yan rol oyuncularına pek değer verilmese bile gerçekten de başrolleri ayakta tutan kişilerin yan roller olduğunu anlattı. Eski zamanlarda yan rollerin daha çok yer aldığına ifade ederken geçmişteki kadar başarılı olan kişileri bulmanın da ne kadar zor bir halde olduğunu ifade etti. Her ne kadar gerçekten de güçlü bir karakter arasa bile bulamadığından yakınırken yine de son bulduğu oyuncular ile oldukça keyif dolu bir film hazırladığına inandıklarını, kendilerinin hayranlık ile izlediklerini ve seyircilerin de gerçekten beğeneceklerine olan inancını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.