1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Annemizi Saklarken Dizisinde Kutsi geceye damga vurdu! Kutsi, Hayranlarını çok şaşırttı...
Annemizi Saklarken Dizisinde Kutsi geceye damga vurdu! Kutsi, Hayranlarını çok şaşırttı...

Annemizi Saklarken Dizisinde Kutsi geceye damga vurdu! Kutsi, Hayranlarını çok şaşırttı...

İkinci yeni bölümünü dün akşam Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına çıkartan Annemizi Saklarken dizisi konusu ile dikkat çekti. Çok ayrı bir hikayeyi izleyici kitlesi ile buluşturan proje, dün akşam ekranlara getirdiği sahneler ile ağızları açık bıraktı. Oyuncu kadrosunda bulunan Kutsi ise hayat vermiş olduğu Dündar karakteri ile geceye damga vurdu.

A+A-

İkinci yeni bölümünü dün akşam Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına çıkartan Annemizi Saklarken dizisi konusu ile dikkat çekti. Çok ayrı bir hikayeyi izleyici kitlesi ile buluşturan proje, dün akşam ekranlara getirdiği sahneler ile ağızları açık bıraktı. Oyuncu kadrosunda bulunan Kutsi ise hayat vermiş olduğu Dündar karakteri ile geceye damga vurdu.

Ojo Pictures imzalı olarak Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Annemize Saklarken dizisi Çarşamba akşamlarında Star TV ekranlarında yeni bölümlerini yayınlıyor. Başrollerinde Kutsi ile Hande Doğandemir'in yer aldığı dizi ikinci bölümü ile ekranlarda yer aldı.

Dündar isimli karaktere hayat veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, sevenlerini çok şaşırttı.

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan projenin en şaşırtıcı yanı ise karakterlerin bilinenin tam tersine davranmaları oldu. Hande Doğandemir tarafından hayat verilen Handan karakteri, amacı olan zengin bir koca bulmanın peşinde davranarak izleyip kitlesini bir hayli şaşırttı. Bunun beraberinde çocuklarını ise zengin bir koca bulma yolunda engel olarak gören Handan ezber bozdu.

Tıpkı Handan gibi aykırı bir karakter olan Dündar ise koruyucu ve kollayıcı zengin bir adam görüntüsü çizerken gerçekler ile ağızları açık bıraktı. Projenin yeni bölümünde esasında Dündar'ın psikopat olduğu ortaya çıktı ve geçmişinde bazı acımasızlıkları da taşıdığı dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirdi.

Bugüne kadar hayat vermiş olduğu karakterlerden daha farklı olarak izleyici karşısına çıkan Kutsi, Dündar karakteri ile beklenmeyen sahnelere konu oldu. Yapımın ilk 2 bölümünden de anlaşıldığı üzere Annemizi Saklarken isimli televizyon dizisi ilerleyen bölümleri ile daha çok şaşırtacak.

Dizide Yeşim Ceren Bozoğlu, Ece Yaşar, Hatice Aslan, İncinur Sevimli, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör, Semih Kızılkaya, Merve Sevin, Ezgi Tombul, Barış Taşkın ve Güngör Bayrak gibi oyuncular da yer almakta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.