1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Altını olan paraya para demeyecek! Gram Altın Rekor Kıracak! O Tarihte 4.000 TL’yi görecek! İşte Detaylar...
Altını olan paraya para demeyecek! Gram Altın Rekor Kıracak! O Tarihte 4.000 TL’yi görecek! İşte Detaylar...

Altını olan paraya para demeyecek! Gram Altın Rekor Kıracak! O Tarihte 4.000 TL’yi görecek! İşte Detaylar...

Altına yatırım vatandaşlar parayı kıracak. Gram altının 4 bin TL’yi göreceği tarih verildi. İşte altında rekor seviyenin tarihi ve altın piyasasında gelişmeler…

A+A-

Altın günümüzde en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi olarak ön plana çıkıyor. Altına yatırım yapmayı tercih eden vatandaşlar yıl sonuna kadar altın fiyatlarının nasıl bir yol izleyeceğini de araştırıyor. Ciddi bir yükselişi iniş ve çıkışlı da olsa istikrarla devam ettiren altın, yatırımcısına büyük kazanç sağlayacak. Uzmanların birçoğu sene sonuna kadar 3 bin TL ile 3 bin 500 TL bandını garanti görürken ünlü ekonomist gram altının 4 bin TL’yi bulacağını açıkladı. Peki, gram altın 2024’te en fazla ne kadar olacak? Altın ne zaman 4 bin TL’ye ulaşacak? Güncel altın fiyatları ne kadar? İşte altın piyasasındaki gelişmelere dair ayrıntılar haberimizde…

ÜNLÜ EKONOMİST ALTININ 4 BİN TL OLACAĞINI SÖYLÜYOR

Ünlü ekonomist gram altın fiyatının 4 bin TL olacağı tarihi verdi. Kritik uyarılarda bulunarak altın yatırımı yapan vatandaşların dikkatli olması gereken noktaları da belirtti. 2024 yılının başlamasıyla beraber altında durdurulamaz bir yükseliş izlendi. Altının güvenli liman olduğunu görerek hareket eden vatandaşlar ise en çok gram altına yatırım yapmayı tercih etti. Altın fiyatlarının istikrarlı artışı devam edecek mi? Bu sorunun cevabını merak eden vatandaşlar ve yatırımcılar uzmanların yorumlarını sıkı sıkıya takip ediyor.

ALTIN ZİRVEDE KALMAYA DEVAM EDECEK

Katıldığı canlı yayında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Gökay Tuğsavrol, altın fiyatlarına dair açıklamalar yaparak altın birikimini tercih eden vatandaşlara uyarılarda bulundu. Piyasalarda şu an gözlenen sakinliğin uzun süre sürmeyeceği belirtirken geçtiğimiz hafta altının zirve yaptığını belirtti. Gram altında yükselişi bekleyen Tuğsavrol, alım için düşüşlerin değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Amerika ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) açıklamasının gram altında artışa ufak bir etkisinin olacağını ifade etti.

GRAM ALTIN 4.000 TL OLACAK

Gram altına dair Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Gökay Tuğsavrol, ciddi bir artış beklediğini ifade etti. Yıl sonunda beklenen 3 bin TL Temmuz ayında görülecek, diyen Tuğsavrol, ayrıca sene sonunda altının 3 bin 500 TL seviyesini de aşarak 4 bin TL’ye kadar çıkabileceğini belirtti. Bugünse gram altının fiyatı 2 bin 445 TL olarak yüzde 0,03 bir değer kaybı gösteriyor. Çeyrek altın ise yüzde 0,25 değer kaybı ile alış için 3 bin 973 TL, satış içinse 4 bin 32 TL’de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.