1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Altın yatırımcıları endişeye kapılmasın! Altın Uzmanı İslam Memiş duyurdu bu tarihte altın rekor kıracak!
Altın yatırımcıları endişeye kapılmasın! Altın Uzmanı İslam Memiş duyurdu bu tarihte altın rekor kıracak!

Altın yatırımcıları endişeye kapılmasın! Altın Uzmanı İslam Memiş duyurdu bu tarihte altın rekor kıracak!

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırımcıların paniğe kapılmasına neden olurken arama motorları üzerinde en çok araştırılan konulardan birisi de ''Altın fiyatları ne zaman yükselecek?'' sorusunun yanıtı oldu.

A+A-

Altın piyasasıyla ilgili analizleri sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altın piyasasına yönelik açıklamaları birçok kişi tarafından dikkat çeken İslam Memiş açıklamasında yatırımcıların paniğe kapılmaması gerektiğini ifade etti.

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırımcıların paniğe kapılmasına neden olurken arama motorları üzerinde en çok araştırılan konulardan birisi de ''Altın fiyatları ne zaman yükselecek?'' sorusunun yanıtı oldu. Altın fiyatlarıyla ilgili İslam Memiş ''Endişelenmeyin'' dedi.

ALTIN YATIRIMCILARININ İÇİ RAHATLAYACAK!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Döviz şu anda stabil ancak o da Temmuz ayından itibaren yükselişe geçecek. Yıl sonu itibariyle Dolar, euro 40 lirayı bulacak" dedi. "Reisi'nin ölümüyle birlikte altın ve gümüş fiyatları yükselişler gördük ancak bu sınırlı kaldı" diyen Memiş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Ons altın 40 dolar yükselerek 2 bin 450, gram altın 40 lira yükselerek 2 bin 550' TL'ye kadar yükseldi. Dün akşam saatlerinde ise gerileyerek ons 2 bin 432 , gram altın 2 bin 527 lira olarak geriledi. Kısa vadede tekrar düşme beklentimi koruyorum. Yatırımcılar telaşa kapılmasın. Gram altın yatırımcısı ons altını takip etsin. Ons altının 2 bin 400 dolar seviyesine kadar gram altının ise 2 bin 380'e kadar sarkmasını bekliyorum. Jeopolitik gerilimlerden ötürü piyasalarda tansiyon artıyor ancak tekrar sakinleşti. Ancak yıl sonu itibarıyla gram altında 3000-3500 TL bandında ons altın da bu rakamın 3000 bin dolar olmasını bekliyorum."

YATIRIMCILAR SAKIN PANİĞE KAPILMASIN!

Yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu ifade eden İslam Memiş "Gümüş gram fiyatı altını tahtından etti Gümüş yılın ilk yarısında daha çok kazandırdı. Gram fiyatı 33,60 kuruş seviyesine kadar yükseldi. Gümüşte de kısa vadede gerileme bekliyoruz. Temmuz ayı itibariyle yükseliş trendini yakalayacağını bekliyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.