1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Altın almadan önce iki kere düşünün! Uzmanlar uyardı
Altın almadan önce iki kere düşünün! Uzmanlar uyardı

Altın almadan önce iki kere düşünün! Uzmanlar uyardı

Altın almayı düşünenler için uzmanlardan uyarı geldi ve altın fiyatları için önemli seviyeler uzmanlar tarafından açıklandı. Şu dakikalarda gram altın fiyatı 379 seviyesinde hareket ederken gün içerisinde altının ons fiyatı ise 1737 dolara kadar yükseliyor ve 1722 dolardan işlem görüyor.

A+A-

Altın almayı düşünenler için uzmanlardan uyarı geldi ve altın fiyatları için önemli seviyeler uzmanlar tarafından açıklandı. Şu dakikalarda gram altın fiyatı 379 seviyesinde hareket ederken gün içerisinde altının ons fiyatı ise 1737 dolara kadar yükseliyor ve 1722 dolardan işlem görüyor. Altın almak isteyen kişilerin önemli seviyelere dikkat etmeleri gerekiyor. Altın fiyatları konusunda İntegral Yatırım Müdür Yardımcısı Özer altın almak isteyen kişiler için önemli bir açıklamada bulundu. Özer açıklamasında gram altının ons altındaki her geri çekilmesinin altın almak isteyen kişiler için bir alım fırsatı sunduğunu belirtti. Bu açıklamalar ardından vatandaşların merak ettikleri ve sürekli takip ettikleri gram altının fiyatı ve çeyrek altının fiyatı da takip edilmeye devam ediyor.

Gram altın bugün en düşük 378.72 ve en yüksek de 383.28 lira seviyelerini gördü. Piyasaların kapanma saatinde ise 379 lira. Seviyesine geldi. Gram altın fiyatı 379.78 lira seviyesinde olduğu anlarda çeyrek altın 625 lira ve Cumhuriyet altını 550 lira seviyelerini gördü. Altının ons fiyatı ise 1722 dolardan işlem gördü. Aynı zamanda altının ons fiyatı konusunda analistler korona virüs salgınının ons fiyatını desteklediğini de belirttiler. Analistler yine teknik olarak altının ons fiyatının 1710 dolar ve gram altının da 375-385 bandında seyir edeceğini kaydettiler.

Altın Almak İsteyenler! Gram Altının 375-390 TL Seviyelerine Dikkat!

Altın almak isteyen kişiler için uzmanlar tarafından gram altının 375-390 TL seviyeleri oldukça önemli olarak kaydedildi. Hala altının ons fiyatı 1650-1750 dolar geniş bant aralığını korumaya devam ediyor. Yaşanan gelişmeler ons fiyatının 1650 dolar seviyesine çekilmesine neden oluyor. Bu durum da altın almak isteyen kişiler için alım fırsatı sunuyor. Ancak ons altında 1650 doların altında kalıcı seyirler henüz görünmüyor. Bu nedenle de altınlarını satmayı düşünen kişilerin bu konuda aceleci davranmamaları gerekiyor.

Salgının yarattığı endişeler, genişleyici politikalar ve bol likidite altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Altının ons fiyatını etkileyen durumlar hala devam ediyor. Ons altında 1747 dolar seviyesi üzerindeki günlük kapanışın oluşması durumunda 1780 dolar seviyesine ilerlemesi mümkün görünüyor. Tüm bunlarla birlikte gram altın için ons altındaki bütün geri çekilmeler altın almak isteyen kişiler için alım fırsatı oluşturuyor. Genel olarak gram altın fiyatı 375 seviyesindeyken 390 seviyesine de ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.