1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Alişan Eşi güzel oyuncu Buse Varol Selçuk Tektaş Acısını Kalbine Gömdü! Öyle Bir Şey Paylaştı Ki, Yer Gök adeta İnledi! Helal Olsun Buse Varol sana!
Alişan Eşi güzel oyuncu Buse Varol Selçuk Tektaş Acısını Kalbine Gömdü! Öyle Bir Şey Paylaştı Ki, Yer Gök adeta İnledi! Helal Olsun Buse Varol sana!

Alişan Eşi güzel oyuncu Buse Varol Selçuk Tektaş Acısını Kalbine Gömdü! Öyle Bir Şey Paylaştı Ki, Yer Gök adeta İnledi! Helal Olsun Buse Varol sana!

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş malum hastalığa yakalandıktan sonra özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı. Bir ay hastanede entübe bir biçimde olan Tektaş vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Ünlü şarkıcı ve eşi güzel oyuncu Buse Varol Selçuk Tektaş’ın vefatı sonrası bir türlü toparlanamadı.

A+A-

Alişan Eşi güzel oyuncu Buse Varol Selçuk Tektaş Acısını Kalbine Gömdü! Öyle Bir Şey Paylaştı Ki, Yer Gök adeta İnledi! Helal Olsun Buse Varol sana!
Alişan Eşi Buse Varol Selçuk Tektaş Acısını Kalbine Gömdü! Öyle Bir Şey Paylaştı Ki, Yer Gök İnledi!

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş malum hastalığa yakalandıktan sonra özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı. 1 ay hastanede entübe bir biçimde olan Tektaş vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Ünlü şarkıcı ve eşi Buse Varol Selçuk Tektaş’ın vefatı sonrası bir türlü toparlanamadı. Yaşadığı acıdan dolayı ünlü çift sessizliğe büründü. Ancak Buse Varol bu sessizliği bozdu. Ünlü oyuncu acısını bir kenara bıraktı ve öyle bir şey yaptı ki, milyonlar ayakta alkışladı. 

Alişan kardeşinin vefatı sonrası mezarı başından bir türlü ayrılmadı. Ünlü şarkıcı canım ciğerim dediği kardeşinin mezarında devamlı dua etti durdu. Alişan çaresiz hallerini görenler çok üzüldü. Bu duruma en çok eşi Buse Varol üzüldü. Ünlü ismin yemeden içmeden bile kesildiği denildi.

Buse Varol ve Alişan bunlarla baş ederken gelen bir ölüm haberi ile daha da yıkıldılar. Bu sefer ki ölüm haberi Selçuk Tektaş’ın süt kardeşi ve kuzeni olan Ozan Ebcin’den geldi. Tektaş ailesi 1 hafta içinde ikinci kez aynı acıyı yaşadı. Alişan bu acılar sonrası hayat arkadaşı Buse Varol’a sarıldı. Ünlü oyuncu da eşinin bu zorlu dönemlerinde onu bir an olsun yalnız bırakmadı. Buse Varol bu olaylar sonrası sosyal ağlarda ara vermişti. Yavaş yavaş paylaşım yapmaya başlayan Varol, son paylaşımı ile milyonların gönlünde taht kurdu.

Son zamanlarda ülkemizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Yurdumuzun bir çok bölgesinde orman yangınları meydana geldi. Bu yangınlar hepimizi çok üzdü. Kimimiz maddi kimimiz manevi olarak destek oluyoruz. Ünlü isimler de bu olaya destek oluyor. Son zamanlarda inzivaya çekilen Buse Varol’da bu yaşadıklarımıza kayıtsız kalmadı ve paylaşımda bulundu. Bildiğiniz gibi Buse Varol sosyal ağları en aktif kullanan ünlüler arasında yer almakta. Ünlü oyuncu yaşadığı olaylar sonrası paylaşımlarına ara vermişti. Varol kendi acısını unutup ülkenin derdi ile dertlendi. Buse Varol paylaşımı ile sosyal ağları salladı.

Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Bir şaman öğretisi şöyle der : Doğada hiçbir şey kendisi için yaşamaz... Nehirler kendi suyunu içemez... Ağaçlar kendi meyvelerini yiyemez... Güneş kendisi için ısıtmaz... Ay kendisi için parlamaz... Çiçekler kendileri için kokmaz... Toprak kendisi için doğurmaz... Rüzgar kendisi için esmez... Bulutlar kendi yağmurlarından ıslanmaz. Doğanın anayasasında ilk madde şudur... Her şey birbiri için yaşar.. Birbiri için yaşamak, doğanın kanunudur.. Eski çağlardan süre gelen bir anlayıştı bu.. Bütünlüğü anlatırdı.. Özü iki cümleydi.. “ Ben Biz olduğumuz zaman Ben olurum.” “ Ben, Ben olduğum için Sen, Sensin”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.