1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ali Sunal ve eşi nazlı kurbanzede'den acı haber geldi! Son dakika ali sunal son durumu ne?
Ali Sunal ve eşi nazlı kurbanzede'den acı haber geldi! Son dakika ali sunal son durumu ne?

Ali Sunal ve eşi nazlı kurbanzede'den acı haber geldi! Son dakika ali sunal son durumu ne?

Türk halkının gönlünde yatan Yeşilçam'ın usta oyuncusu, yüzü her daim gülen Kemal Sunal'ın emaneti Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Eşi Nazlı Kurbanzede Sunal ile birlikte 2. Defa felaketi yaşadı. Yürekler sızladı. İşte detaylar...

A+A-

Yeşilçam'ın efsaneleşmiş ve en sevilen adı Kemal Sunal ile Gül Sunal'ın biricik oğlu Ali Sunal'dan fena haber geldi. İlk evliliğini meşhur oyuncu Gökçe Bahadır ile yapan ardından yolları ayıran Ali Sunal 2. Evliliğini Nazlı Kurbanzede ile yapmış oldu.

2018 senesinde nikah masasına oturan meşhur çift mutlu bir beraberliğe başladı. Milyonların severek takip ettiği meşhur isimler içinde yer edinen Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzede Sunal 2. Defa felaketi yaşadı. Kötü haberi öğrenen fanatiklerinin yürekleri sızladı.

Yeşilçam'ın efsaneleşmiş ismi Kemal Sunal, Türk sinema evveliyatına damga vurdu. 1975 senesinde Gül Sunal ile evlenen usta oyuncunun 2 evladı doğdu. Ali ve Ezo isminde 2 çocuk sahibi olan Kemal Sunal 2000 senesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Babalarının izinden giderek tv dünyasında yer alan Ali ve Ezo Sunal vakit arasında sevilen isimlerden oldu. İlk evliliğini 2011 senesinde meşhur oyuncu Gökçe Bahadır ile icra eden Ali Sunal 1 yıl sonra boşandı. 2018 yılında Nazlı Kurbanzede ile hayatını birleştiren Ali Sunal'dan fena haber geldi. 

Babası Kemal Sunal ile birlikte oynadığı Propaganda filmimizde Mahmut rolüne bürünen Ali Sunal, En Son Babalar Duyar dizisinde Mustafa karakterini canlandırdı. Yaprak Dökümü'nde birkaç bölüm görünen oyuncu Show TV'de gösterilen Güldür Güldür'de sunucu olarak yer aldı. 2 çocuk sahibi olan Nazlı Kurbanzede ve Ali Sunal çifti felaketi yaşadı. Yakın devrin vebası olan koronavirüse 2. Kere yakalanan çift evlerinde karantinaya girdi. Bu sebeple Ali Sunal ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

ALİ SUNAL KİMDİR?

22 Eylül 1977 İstanbul doğumlu olan Ali Sunal, Yeşilçam'ın gülen yüzü Kemal Sunal'ın oğludur. Babasıyla beraber oynadığı Propaganda filmindeki Mahmut rolüne yaşam veren Ali Sunal, En Son Babalar Duyar dizisinde  Mustafa karakterini canlandırdı. 

Yeditepe Üniversitesi İşletme mezunu olan sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu benzer biçimde topluluklarda çalıştı. 2011 senesinde oyuncu Gökçe Bahadır ile evliliğe ilk adımını attı, 2012 senesinde tek celsede boşandı. Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapan Ali Sunal, 2018 yılında Nazlı Kurbanzede ile evliliğe ilk adımını attı. Çiftin 2 kızı var.

NAZLI KURBANZEDE KİMDİR?

Cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, Koç Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. Paris Summer İnstitute’de eğitimine geçindiren Kurbanzede, Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile hayatını brileştirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.