1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Koç aldığı yanıta çok sinirlendi: Ben bunu bilmiyorum, sen nereden biliyorsun Acun?
Ali Koç aldığı yanıta çok sinirlendi: Ben bunu bilmiyorum, sen nereden biliyorsun Acun?

Ali Koç aldığı yanıta çok sinirlendi: Ben bunu bilmiyorum, sen nereden biliyorsun Acun?

Spor Toto Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken, camia içerisindeki huzursuzluk tavan yapmış durumda. Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun Sivasspor maçındaki değişiklikleri sonrası teknik adamlük koltuğu için arayışa başlarken, Acun Ilıcalı ile arasında geçen bir diyalogda da oldukça sinirlendiği ortaya çıktı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken, camia içerisindeki huzursuzluk tavan yapmış durumda. Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun Sivasspor maçındaki değişiklikleri sonrası teknik adamlük koltuğu için arayışa başlarken, Acun Ilıcalı ile arasında geçen bir diyalogda da oldukça sinirlendiği ortaya çıktı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik adam konusunda fikir değiştirdi. Emre Belözoğlu'nun bir şansı hak ettiğini düşünen Koç, Sivas yenilgisi sonrasında arayışlara başladı

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; şampiyonluk fırsatının kaçtığı Sivas maçında 2-0 geriye düşülmesinin ardından dakikalar 51'i gösterirken Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas'ın oyundan alması Ali Koç'u çileden çıkardı. Maç sırasında oturduğu yerden kalkarak içeri giren Koç, beraber maçı izlediği isimlere "Böyle değişiklik olmaz. Geçen haftalarda da değişiklikler sonrasında takım hep geriye gidiyordu ancak bu artık kabul edilemez. Ozan'ın çıkması olacak iş değil" diyerek tepki gösterdi, yenilginin ardından adeta yıkıldı. Belözoğlu'nun deneyimsiz oluşunun önümüzdeki yıl için de sorun olacağını düşünen Koç, yeni dönemde tecrübeli bir isimle çalışma kararı aldı.

"OYNAYACAK, BEN KONUŞTUM"

Ali Koç'un tepki gösterdiği bir başka konuda Acun Ilıcalı'nın takımın çok içinde oluşu. Trabzonspor maçı bundan önce istifa kararı alan Emre Belözoğlu'nu bu kararından caydıran isim olan Ilıcalı, Belözoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından takımla daha yakından ilgilenmeye başladı. Alanya deplasmanına özel uçağıyla giden Başkan Ali Koç'un sakatlığı bulunan Mesut Özil'le ilgili "Acaba oynar mı?" sorusuna Ilıcalı'nın "Oynayacak, ben konuştum" cevabını vermesi Ali Koç'u kızdırdı

"BEN BİLMİYORUM, SEN NEREDEN BİLİYORSUN ACUN?

"Ilıcalı'ya, "Ben bilmiyorum, sen nereden biliyorsun Acun?" diyen Koç, "Bu kulüp için çok çaba harcıyorsun çok şeyler yaptın ancak bu kadar takımın içinde olmanı doğru bulmuyorum" çıkışını yapmış olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum