1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Aleyna Tilki’nin Annesi Resmen Çıldırdı… Aleyna Tilki Kime Benzetildi?
Aleyna Tilki’nin Annesi Resmen Çıldırdı… Aleyna Tilki Kime Benzetildi?

Aleyna Tilki’nin Annesi Resmen Çıldırdı… Aleyna Tilki Kime Benzetildi?

Bilindiği gibi magazin dünyasında yeni yapılan bir haberde, Selin Ciğerci’ye benzetilmişti. Bu durum, Aleyna Tilki’nin annesi tarafından büyük bir tepki almıştı. Bununla da sınırlı kalmayarak, sosyal medya hesapları da bu benzetmeyi tepkiyle karşılamıştı.

A+A-

Aleyna Tilki ile Selin Ciğerci’nin benzetilmesi, ünlü şarkıcının annesi Havva Öztel tarafından kısa sürede tepki almıştı ve bazı açıklamalar yapılmıştı. İşte ilgili haberimiz…

Aleyna Tilki, özellikle gençler tarafından sevilerek takip edilen şarkıcılar arasında. Ancak ünlü ismin annesi Havva Öztel’de, Aleyna Tilki hayranları tarafından takip edilen hesaplar içerisinde. Malum olduğu üzere yakın dönemde Aleyna Tilki’nin makyaj yaptığı fotoğraflarına gelen yorumları sert ifadelerle geri dönmüştü. Havva Öztel’in tepkisine sebep olan konu ise, burada yapılan benzetmeydi. Burada Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinde fenomen olan Selin Ciğerci’ye benzetilmişti.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki, TV8’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz programı ile 14 yaşında hızlı bir şekilde ünlü olmuştu. Bundan sonra hızlı bir şekilde yükselen ünlü isim, bu yolda pek çok hayran da topladı. “Cevapsız çınlama” ve “O Sen Olsan Bari” şarkıları ile gündeme oturan ünlü şarkıcı, önceki haftalarda 20 yaşına girişinin doğum günü kutlamasını yapmıştı. Tabi ilk şöhret olduğu günden, bu yana kadar olan değişimi de görülebiliyor.

Estetik Mi Oldu?

Aleyna Tilki,  geçtiğimiz günlerde Cihanna ismiyle de bilinen Cihan Şensözlü ile bir araya gelmişti. Bu esnada onu görenlerin aklına estetik mi oldu? Sorusunu gelmişti. Bundan sonra Aleyna Tilki’nin de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar da hayranların gözünden kaçmadı. Ünlü ismin fotoğraflarına yapılan yorumlarda Selin Ciğerci benzetmesi de görülünce, ünlü ismin annesi Havva Öztel anında karşı yorumda bulundu. Çok fazla değiştiğini belirten bir yoruma karşı cevap olarak Aleyna Tilki’nin artık genç kız olduğunu, 20 yaşına geldiğini ve makyajın da ona çok yakıştığını yorumunda ifade eden Havva Öztel, olgunluğunu gösterdiğini cümlelerine ekledi. Bu tepkili yorumu ardından estetik mi yaptırdı? Sorusuyla ilgili düşünce ve yorumlara da adeta bir son nokta koyarak, tartışmayı bitirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.