1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Aleyna Tilki 'Bu yıl içinde çıkacak' deyip hayranlarına yabancı şarkı müjdesini verdi
Aleyna Tilki 'Bu yıl içinde çıkacak' deyip hayranlarına yabancı şarkı müjdesini verdi

Aleyna Tilki 'Bu yıl içinde çıkacak' deyip hayranlarına yabancı şarkı müjdesini verdi

Basın mensuplarına açıklama yapan genç popçu, "Bu sene içerisinde İngilizce bir şarkı çıkartacağım" diyerek hayranlarına müjdeli haberi verdi.

A+A-

Son dönemin en popüler şarkıcılarından olan ve kariyerini sınır dışına da taşıyan genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Yalnız başına AVM'de kısa bir alışveriş turuna çıkan Tilki, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hayranlarına müjdeli haberi veren genç popçu, "Bu sene içerisinde İngilizce bir şarkı çıkartacağım. Daha sonrasında da albümü çıkarmayı düşünüyorum. Amerika hazırlıklarımı yapıyorum. Bu ay içerisinde tekrar gideceğim." diye konuştu.

HAVALİMANINDA OLAY ÇIKARMIŞTI

İstanbul Havalimanı'nda sıra beklerken bir yolcu ile tartışan Aleyna Tilki, polis merkezine alınmış ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Tilki, "Geçmişte prodüktörümün bıçaklanması, konserimde bomba patlaması, kariyerim sürecinde daha reşit bile değilken birileri tarafından şiddet görmemden dolayı(!) ve sosyal medyada tehdit içerikli mesajlar da almamdan dolayı artık susmak istemediğim için, artık sabrımın son noktasına geldiğim için havaalanında üstüme gelen bir adama karşı kimse bir şey yapmazken ben kendimi korudum" ifadelerini kullandı. Ne söylediğimi hatırlamasam da tavırlarında bana şiddet uygulama ihtimali olduğu için korkmuştum ve bana vurmaması için yüksek sesle konuşup kendimi korumaya çalışmıştım. Oradaki hiçbir kadın beni umursamadığı gibi olayın içine girip bana sempatileri olmadığı için o adamı savunarak onlar da kavgamızın içine dahil oldu." paylaşımını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.