1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Alev Alev dizisi başlıyor! Alev Alev dizisinin kadrosu belli oldu…
Alev Alev dizisi başlıyor! Alev Alev dizisinin kadrosu belli oldu…

Alev Alev dizisi başlıyor! Alev Alev dizisinin kadrosu belli oldu…

Son zamanlarda gündemde yerini bir hayli fazlası ile alan Alev Alev dizisi ne zaman ekranlarda yerini alacak ve hangi kanalda başlayacak merak ediliyor. Yayın tanıtımları devam ederken oyuncu kadrosunda kimler olacağı da araştırılan konulardan bir tanesi.

A+A-

Oldukça güçlü olarak ekranlara gelecek oyuncu kadrosunun yanı sıra tüm detayları sizler için Alev Alev dizisinde derledik. İşte Alev Alev dizisi merak edilen tüm detayları…

Televizyonda yayına alınacak Alev Alev dizisi ile ilgili tüm merak edilen detaylar araştırılmaya devam ediyor. Hangi kanalda olacağı, kadroda kimlerin yer alacağı ve ne zaman başlayacağı en çok araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Herkes tarafından merak ile beklenen Alev Alev dizisi hangi kanalda ve ne zaman başlayacak olduğu da belli oldu. İşte Alev Alev dizisi hakkında araştırılan tüm konular…

Alev Alev dizisi 5 Kasım Perşembe akşamı ilk bölüm ile Show TV ekranlarında yayına başlayacak.

Alev Alev dizisi konusu ne olacak?

Alev Alev dizisinin konusu aşk ile başlayacak. Büyük bir aşk ile evlilik hayatına ilk adımlarını atan düştüğünü şiddet dolu kabusundan da küçük kızı ile kurtulmak için elinden gelen her şeyi yapan Cemre. Çok güzel ve ayrıcalıklı olan hayatında maalesef ki gerçeklerin ne kadar yakıcı bir yüzü olduğuyla daha hiç karşılaşmamış olan bir Rüya. Fedakar dünyasında her şeyi ile kendi için küçük bir mutluluk sayfası açabilmek adına çalışan ve varlığı ile özdeş güzelliklerini, kimliğini yitirme eşiğinde olan Çiçek.

Karakter ve hikayeleri ile herkesi derinden etkileyecek üç farklı kadının kaderi bir sarnıçta meydana gelen yangında kesişecek. Alevlerin arasında kaldıkları an artık hiçbir şey eskisi gibi de olmayacak. Sil baştan bir hayata girecekler ve mücadele yolları ile beraber gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanları ile gerçek hayata düşüşü görecek. Dışarıda yer alan örnek adam gibi görünen; varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin kötücül soluğu ve yok edici etkisi herkesin ensesinde olacak.

Alev Alev dizisinin oyuncuları kimler olacak?

  1. Zuhal Olcay
  2. Demet Evgar
  3. Hazar Ergüçlü
  4. Dilan Çiçek Deniz
  5. Cem Bender
  6. Berkay Ateş
  7. Cihangir Ceyhan
  8. Berker Güven gibi güçlü isimler ile ekranlarda yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.