1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Aldatan Kocasını Önce Öldürdü, Sonra Cesediyle İlişkiye Girip Kanını İçti! Aldığı Ceza Belli Oldu!
Aldatan Kocasını Önce Öldürdü, Sonra Cesediyle İlişkiye Girip Kanını İçti! Aldığı Ceza Belli Oldu!

Aldatan Kocasını Önce Öldürdü, Sonra Cesediyle İlişkiye Girip Kanını İçti! Aldığı Ceza Belli Oldu!

Son dakika gelen haberlere göre Rusya'da St. Petersburg şehrinde yaşamına devam eden 36 yaşındaki Marina Kokhal ismindeki genç kadın, kocasının başka bir kadınla arasında bağ olduğunu öğrendikten sonra kocasını bıçaklayarak öldürdü.

A+A-

Bununla da yetinmedi ve adamın kanını içerek, parmaklarını farelere yedirdi. Kıskançlıktan kanı dönmüş olan kadın bunun ile de yetinmedi ve kocasının cansız bedeni ile ilişkiye girdi.

Kan donduracak cinsten olay Rusya da meydana geldi. Kadın aldatıldığını öğrendikten sonra kocası üzerinde çok farklı anlar sergiledi. Rusya Petersburg şehri içerisinde yaşamlarına devam eden 36 yaşındaki kadın; kocasının kendinden daha genç bir kadın ile ilişkisi olduğunu öğrenmesinin ardından kocasını önce bıçakla öldürdü, yetinmedi parmaklarını farelere yedirdi. Bu da yetmedi kanını içti ve cansız beden ile cinsel ilişkiye girdi.

Öfkeden adeta gözleri dönen kadın cansız beden ile ilişkiye girerken parmakları farelere yedirtmekten de geri kalmadı.

Polis olarak görevine devam eden Marina; kocasının kendisinden daha genç olan bir kadın ile ilişkisinin olduğunu, kadına kendi evlerine yakın bir yerde yeni bir ev kiraladığını da öğrenmesinin ardından kıskançlık krizine girdi. Bu kriz ile beraber kadının bir anda gözlerinin döndüğünü ve bu yüzden öldürdüğünü açıklaması ile gün yüzüne çıktı.

Marina Kokhal vermiş olduğu ifade sırasında kocasının haddinden fazla uyuşturucu kullanan bir bağımlı olduğunu, ölüm sebebinin de bu yüzden olduğunu, cansız bedeni gördüğü zaman da hayranı olan isimlerin bu durumu öğrenmemesi adına kocasının bedenini parçalara ayırarak yok etmek istediğini aktardı. Rap şarkıcısı olarak yer alan kocasına yapılan testler sırasında uyuşturucu ile ölüm konusunda en ufak bir şey çıkmadı.

Cansız bedene ait olan parçaların bir kısmı çöp kutusundan çıkarken bir kısmı da buzdolabından çıktı. Rap şarkıcısı karısı tarafından öldürüldükten sonra hayranı ve ilişkisinin devam ettiği 24 yaşındaki Nadia Romanenko; 2018 yılı içerisinde ilişkilerine başlamış olduklarını ve kendisini evlerine davet ettikten sonra aralarında cinsel ilişki olduğunu, kısa bir süreden sonra da evin yakınlarında kendisine ev tutarak daha sık görüşme kararı aldıklarını dile getirdi.

Tutuklu Yargılandı!

Nadia, Alexander'ın normalden çok daha kıskanç olduğunu, eğer eve on birden sonra giderse de eve almadığını, bu günlerde adamın da kendisinde kaldığını aktardı. Tutuklanmanın ardından Marina Kokhal yargısı bir süre daha devam etti.

Fakat mahkeme tarafından alınan karar ardından kadının tutuklu bir şekilde yargılanmasına karar verildi. Bu süreçlerde kadın her ne kadar inkar etmek istese bile kan donduran olay herkesin şok etkisi yaşamasına neden oldu. Sonunda mahkeme netliğe kavuştu ve kadın uzun yıllar boyunca hayatını ceza evi içerisinde devam ettirmek zorunda kalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.