1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Albaraka, Kuveytürk, Türkiye Finans Bankası..! 100 Bin TL faizsiz, şartsız..! Kimler alabilir, nasıl başvuru yapılır?
Albaraka, Kuveytürk, Türkiye Finans Bankası..! 100 Bin TL faizsiz, şartsız..! Kimler alabilir, nasıl başvuru yapılır?

Albaraka, Kuveytürk, Türkiye Finans Bankası..! 100 Bin TL faizsiz, şartsız..! Kimler alabilir, nasıl başvuru yapılır?

Faiz yok, şart yok!  100 Bin TL kredi veriliyor! Kimler alabilir, nasıl başvuru yapılır? Bankaların kredi kampanyaları farklı aralıklar ile değişiklik gösteriyor. Bu sadece kredi faiz oranlarına göre belirleniyor. Eğer kredi başvurusu sırasında kişiler şartlara uyuyor ise onlar için banka tarafından belirlenen faiz oranları ile kredi uygulaması yapılıyor. İşte tüm detaylar…

A+A-

Bankaların kredi kampanyaları farklı aralıklar ile değişiklik gösteriyor. Bu sadece kredi faiz oranlarına göre belirleniyor. Eğer kredi başvurusu sırasında kişiler şartlara uyuyor ise onlar için banka tarafından belirlenen faiz oranları ile kredi uygulaması yapılıyor. Eğer kredi alırken faiz olsun istenmiyor ve haram olduğu için uzak durulmak isteniyorsa onlar için de müjde geldi. Bin TL den yüz bin TL'ye varana kadar faizsiz kredi vermeleri sağlanacak.

İsteyenler için ödemeler atmış aya kadar taksitlendirme yapılarak sunulurken isteyenler için de üç ay ötelemeli olarak sunulacak.

Eğer KOSGEB üzerinden herhangi bir iş kurulması söz konusu oluyor ise elli bin TL den yüz bin TL'ye kadar kredi verilmesi de yapılacak. Her banka tarafından kendilerine göre belirlenen farklı kurallar ışığında olan kredi verilmesi söz konusu oluyor. Bu yüzden her bankanın kendi kural ve şartları incelenerek ona göre kredi başvurusu yapmak gerekir. Pandemi süreçlerinden olumsuz etkilenmesi söz konusu olan firmalar için geçerli bir durumdur.

Albaraka Türk faiz olmadan kredi başvuruları

Albaraka Türk ile sizler de faiz ödemeden kredi başvurularında yer alabilirsiniz. Katılım bankaları içerisinde en çok tercih edilen banka olmayı başarıyor. Faizsiz kredi seçeneğini, daha çok emekli kesimler kullanıyor. Bunun asıl sebebi ise faiz uygulamasının yer almıyor olmasıdır.

Kuveyt Türk faiz olmadan verilen kredi başvurusu

Daha çok ihtiyaç kredisi almak adına kullanılan bankadır. Özellik ile de hac ve umre parası biriktirme konusunda çok faydalı olacaktır. Faiz olmadan vatandaşlar için sunulan kredilerin ödemesi isteyenler için 60 ay taksit seçenekleri yer alıyor. İsteyenler için de ilk üç ay ödeme yapmadan bir sonraki sürece devir etmek ile söz konusu oluyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası için kredi başvurusu

Elli bin TL'den yüz bin TL'ye kadar yer alan krediler için başvuru da bulunmak gerekir. Bu başvuru süreci içerisinde borç ödemelerini ister ilk üç ay ödeyin isterseniz de altmış aya kadar öteleme fırsatlarını sunacak. Yüzde yüz yerli sermaye olarak kurulmuş olması birçok avantajı beraberinde getirmesine yardım ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum