1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Akıllı Saati Araba Anahtarı Olarak Kullanabilirsiniz! Saatin Tüm Özellikleri Belli Oldu…
Akıllı Saati Araba Anahtarı Olarak Kullanabilirsiniz! Saatin Tüm Özellikleri Belli Oldu…

Akıllı Saati Araba Anahtarı Olarak Kullanabilirsiniz! Saatin Tüm Özellikleri Belli Oldu…

Tesla ile akıllı saat tasarladığının duyurusunu ABD Federal İletişim Kurumu’na yapan Norveç merkezli bir akıllı saat üreticisi olan Xplora Technologies, daha çok çocuklar için akıllı saat üretimi yapan bir firmadır.

A+A-

Xplora Technologies’in FCC’ye verdiği bildirime göre, her iki şirkette aynı yetkilere sahip olacak ve akıllı saat üretimi konusunda ortak çalışacaktır.  Aynı yetkilere sahip olmasına bağlı olarak Tesla’nın Xplora Technologies ile ciddi  bir ortaklık kurduğunu söylemek mümkündür.

Otomobil sektörünün en önemlilerinden biri olan Tesla’nın neden böyle bir adım attığı bilinmiyor olsa da farklı sektörlere dokunmak istediği oldukça aşikâr.

Akıllı saat sektörüne giriş yapmak isteyen Tesla’nın asıl nedeninin,  Xplora Technologies’in satın alınma ihtimali olabilir yani Tesla, bu firmanın satılmasının önüne geçip, firmanın alt yapısı ile kullandığı platformdan para kazanmak istemesi olabilir.

Bu ani işbirliğinin asıl nedeni, Tesla markalı vasıtaların kontrol edilmesini sağlamak istemekte olabilir yani Tesla bu tür bir plan düşünüyor da olabilir. Anahtar gibi kullanılabilecek akıllı saat tasarlamak istediği bilinen Tesla’ın ortaklığının asıl nedeni olarak bu sebep gösterilebilir. Tesla’nın yapacağı açıklama sonrası gerçekler ortaya çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.