1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank’ın son uyarılarına dikkat! Başvuru yapanların hesaplarına 3.000 TL yatırılıyor! Bu fırsat kaçmaz!
Akbank’ın son uyarılarına dikkat!  Başvuru yapanların hesaplarına 3.000 TL yatırılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Akbank’ın son uyarılarına dikkat! Başvuru yapanların hesaplarına 3.000 TL yatırılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Akbank, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik başlattığı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Nisan 2024 tarihine özel düzenlenen Axess ve Wings kart sahiplerine yönelik kampanyalar, kullanıcılara ciddi kazançlar sunuyor. İşte Akbank'ın son kampanya detayları ve katılım şartları...

A+A-

Akbank, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik başlattığı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Nisan 2024 tarihine özel düzenlenen Axess ve Wings kart sahiplerine yönelik kampanyalar, kullanıcılara ciddi kazançlar sunuyor. İşte Akbank'ın son kampanya detayları ve katılım şartları...

Kampanya Detayları

Akbank, 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan ve özellikle Axess ve Wings kart sahiplerini hedefleyen kampanyalarıyla gündemde. Kampanya kapsamında, giyim ve elektronik alışverişlerinde yüksek oranda chip-para ve mil puan kazanma fırsatı sunuluyor.

Axess ve Wings Kart Sahiplerine Özel Fırsatlar

Axess kart sahipleri, 2 bin Türk Lirası ve üzeri giyim ya da elektronik alışverişlerinde her alışverişte 50 TL, toplamda 200 TL chip-para kazanabilirken; Wings sahipleri aynı sektörlerdeki 3 bin TL ve üzeri alışverişlerinde her işlemde 10 bin mil, toplamda ise 40 bin mile kadar mil puan kazanma şansı yakalıyorlar.

3 Bin TL'ye Varan Chip-Para Kazanma Şansı

Akbank'ın sunduğu diğer bir avantaj ise, 30 Nisan'a kadar Axess kart sahibi olan ve 15 Mayıs'a kadar her 2 bin TL ve üzeri alışveriş yapan yeni kullanıcılar için geçerli. Bu yeni kullanıcılar, alışveriş başına 300 TL olmak üzere, toplamda 3 bin TL'ye varan chip-para kazanabilirler.

Juzdan Uygulaması ve Kampanya Katılımı

Tüm kampanya detaylarına ve fırsatlarına Juzdan uygulaması üzerinden ulaşılabilir. Axess ve Wings kart sahipleri, bu uygulama üzerinden kampanyalara katılım sağlayarak, alışverişlerinde geçerli olan chip-para ve mil puanlarını kolayca kullanabilirler.

Kart Başvuruları ve Anında Kullanım İmkanları

Axess veya Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil üzerinden hızlıca başvuru yapabilir ve anında kartlarını alabilirler. Cebe inen Axess kartları, internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde derhal kullanılmaya başlanabilir.

Akbank'ın bu kampanyaları, özellikle nakit ihtiyacı olanlar ve sık alışveriş yapanlar için büyük fırsatlar sunuyor. Son günlerde başvurularını tamamlamak ve bu fırsatlardan yararlanmak isteyenler için zaman daralıyor, bu yüzden hızlı hareket etmek gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.