1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Akbank, Vakıfbank, Halkbank’a kredi kartı borcu olan herkes dikkat! PTT duyurdu!
Akbank, Vakıfbank, Halkbank’a kredi kartı borcu olan herkes dikkat! PTT duyurdu!

Akbank, Vakıfbank, Halkbank’a kredi kartı borcu olan herkes dikkat! PTT duyurdu!

Türkiye’de milyonlarca kişi kredi kartına sahip. Bu sebeple binlerce kişi nerdeyse her ay kredi kartı borç ödemesi gerçekleştiriyor.

A+A-

Türkiye’de milyonlarca kişi kredi kartına sahip. Bu sebeple binlerce kişi nerdeyse her ay kredi kartı borç ödemesi gerçekleştiriyor. PTT kredi kartı borcu olanlar için önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda kredi kartı ödemelerinin PTT işyerlerinden kolayca gerçekleştirilebileceği bildirildi. Yapılan açıklamalarda Akbank, Halkbank, Vakıfbank’ın anlaşmalı bankalar listesinde yer aldığı belirtildi.

PTT kredi kartı olanları ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada kredi kartı sahiplerinin müşterisi olduğu bankaya gitme zahmetine girmeden diğer faturaları borç ödemelerini gerçekleştirebileceği bildirildi. Ödeme işlemlerinin fakat anlaşmalı banka kartı sahipleri için geçerli olduğu ifade edildi.

PTT hangi bankalar ile anlaşmalı?

Akbank, Odeabank, Şekerbank, Icbc Turkey Bank, Türkiye Ekonomi Bankası (Teb), Türkiye Finans Katılım Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Alternatifbank, Burgan Bank, Denizbank, Fibabanka, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, Ingbank, Kuveyt Turk

Kredi kartı ödemeleri için 16 haneli Kredi Kartı BIN numarası, Ad- Soyad ve Tutar bilgileri, verilmiş beyan aynı gün akşam ilgili bankaya iletiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.