1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Akbank, Nakit Avans ve Kredi Fırsatlarıyla Müşterilerine Alternatif Finansman Yöntemleri Sunuyor...
Akbank, Nakit Avans ve Kredi Fırsatlarıyla Müşterilerine Alternatif Finansman Yöntemleri Sunuyor...

Akbank, Nakit Avans ve Kredi Fırsatlarıyla Müşterilerine Alternatif Finansman Yöntemleri Sunuyor...

Akbank, müşterilerine ihtiyaçlarına göre geniş kredi imkanları sunmaktadır. İstenen tutara göre banka 100.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sağlamaktadır.Akbank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına sunduğu çözümlerle öne çıkmaktadır. Banka, faizsiz nakit avans ve yaygın kredi imkanları sunarak müşterilerinin ihtiyaç duyduğu pratik nakit desteğini sağlamaktadır.

A+A-

Akbank, müşterilerine ihtiyaçlarına göre geniş kredi imkanları sunmaktadır. İstenen tutara göre banka 100.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sağlamaktadır.

Akbank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına sunduğu çözümlerle öne çıkmaktadır. Banka, faizsiz nakit avans ve yaygın kredi imkanları sunarak müşterilerinin ihtiyaç duyduğu pratik nakit desteğini sağlamaktadır.

Faizsiz Nakit Avans İmkanı

Akbank, müşterilerine özel faizsiz nakit avans fırsatı sunmaktadır. Bu nakit desteği 6'şar aylık taksitler halinde geri ödenebilmektedir. Akbank müşterisi olmak için Akbank Direkt mobil uygulaması üzerinden "Müşteri Ol" işlemini tamamlayarak kart başvurusu yapmanız yeterlidir. Başvuru sonrasında 1 yıl içerisinde tek seferde 15.000 TL'ye kadar faizsiz nakit çekilebilir ve ödeme 6 ay taksitle tamamlanabilir.

100.000 TL'ye Kadar Kredi İmkanı

Akbank, müşterilerine ihtiyaçlarına göre geniş kredi imkanları sunmaktadır. İstenen tutara göre banka 100.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sağlamaktadır. Kredi tutarına göre farklı geri ödeme seçenekleri mevcuttur. 50.000 TL'ye kadar olan tutarlar için 36 ay, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlar için 24 ay vade sunulmaktadır.

Kolay Kredi Başvuru Süreci

Akbank, kredi başvuru sürecinde de müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Akbank Direkt uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde başvuru yapabilir veya size en yakın Akbank şubesine TC kimlik numaranız ile gelerek başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi risk puanı yüksek olan müşterilere dahi kefil, gelir tablosu gibi ek belgelerle yüksek limitli kredi imkanları sunulmaktadır. Başvurunuzun ardından nakit ödemeniz hızlı bir şekilde hesabınıza aktarılarak ihtiyaçlarınızı anında karşılamanız sağlanır.

Akbank, müşterilerine sunduğu bu finansal çözümlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Faizsiz nakit avans ve kredi imkanları sayesinde müşterileri nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmektedir.

Akbank, müşterilerine özel finansal çözümleri ile avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka, faizsiz nakit avans ve kredi imkanları sunarak ihtiyaç sahibi müşterilerine pratik çözümler sunmakta ve kredi başvuru sürecini kolaylaştırmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.