1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank Müjdeyi Duyurdu! Hesabı Olan Herkese Geri Ödemesiz 500 TL Ödeniyor...
Akbank Müjdeyi Duyurdu! Hesabı Olan Herkese Geri Ödemesiz 500 TL Ödeniyor...

Akbank Müjdeyi Duyurdu! Hesabı Olan Herkese Geri Ödemesiz 500 TL Ödeniyor...

Teknolojiyi bankacılık hizmetlerinde aktif ve verimli bir biçimde kullanabilmek konusunda, Akbank öncü bir yaklaşım geliştirmiş durumda.

A+A-

Teknolojiyi bankacılık hizmetlerinde aktif ve verimli bir biçimde kullanabilmek konusunda, Akbank öncü bir yaklaşım geliştirmiş durumda. Sürekli yeni ve hızla gelişen teknolojinin sunmuş olduğu olanaklarla birleştirilmiş ürün ve hizmetler banka tarafından müşterilerine sunuluyor. Akbank’ta hesap açmak ya da kredi kartı sahibi olmak için, ihtiyacınız olan ancak bir cep telefonu ve hüviyet kartı. Banka ilk kez alan kişi olan ve Wings ya da Axess kredi kartı alan müşterilerine, 500 TL’ye varan chip-para kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılabilmek için, daha önce Axess yada Wings kredi kartı sahibi olmamanız gerekiyor. İlk defa bankanın müşterisi olan hepimiz 500 TL chip-para kazanma şansına sahip.

Yeni Akbank Müşterilerine Özel 500 TL chip-para Kampanyasının Özellikleri
31 Mart 2022 tarihine kadar süren kampanyayla, Akbank Mobil uygulamasının telefonunuza indirilmesi, “Akbanklı olmak isterim” seçeneğinin işaretlenmesi gerekiyor. Ardından ürünler arasında Wings yahut Axess olmak suretiyle kredi kartını seçerek sepete atmanız gerekiyor. Bu işlemin peşinden sizinle ilgili bazı bilgileri doldurmanız ve Müşteri İletişim Merkezi ile yapacağınız kısa bir görüşme sonrasında artık Akbanklı olabiliyorsunuz. Kredi kartı başvurunuz tamamlanmış oluyor. Kartınızı hemen kullanmaya başlamak için, müracaat sırasında ne olursa olsun “ kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Bu sayede başvurunuz birkaç dakika içinde tamamladıktan hemen sonrasında, tarafınıza iletilen geçici şifre vesilesiyle, kartınızı online alışverişlerde kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

500 TL chip-para Nasıl Kazanılıyor?

Akbank mobil uygulaması vasıtasıyla “cebe inen” kredi kartı başvurunuzu yapmış olup, “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini işaretledikten sonra kartınız onaylanıyor. Onay aşamasının arkasından kredi kartınızı online işlemlerde derhal kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Mobil uygulama aracılığıyla başvuru yaparak, kartları onaylanan her kullanıcı, internet alışverişlerinden % 20 ve muamele başına 100 TL olmak üzere toplamda 500 TL chip-para ödülü kazanabiliyor.

Kampanyadan sadece bireysel kredi kartı başvuruları faydalanabiliyor. Ticari kredi kartları kampanya haricinde bırakılmış. İstediğiniz yerden ve arzu ettiğiniz vakit cep telefonunuzu kullanarak Akbank müşterisi olabilirsiniz. Kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Kartınızı hemen kullanmaya başlayabileceğiniz şeklinde, 500 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz. Hoş geldin kampanyası olarak da adlandırılan kampanyayla, Akbank’ın bankacılık ürün ve hizmetleriyle tanışmanızın şerefine 500 TL chip-para kazanacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.